sunnuntai 19. marraskuuta 2017

HELPPO PIKKUJOULUMEIKKI

Pikkujoulukausi on nyt aika ajankohtainen ja päätinkin tehdä teille helpon pikkujoulumeikin, jonka tekemisessä onnistuu kuka vaan! Punaiset huulet sopii täydellisesti kauden juhliin ja silmään pistävien huulien kanssa voi laittaa vähän neutraalimman silmämeikin. Käytin tähän silmämeikkiin vaan kahta luomiväriä ja eyelineria. Paneudun tässä postauksessa tällä kertaa vain silmämeikkiin ja huuliin, mutta jos sua kiinnostaa miten teen esimerkiksi mun pohjat ja kulmat, tsekkaa tämä postaus.


Aloitin silmämeikin laittamalla ulkonurkkaan ja luomivakoon tätä Nyx Ultimate Warm Neutrals paletin ruskeaa sävyä, joka on toisella rivillä viimeisenä. Mun mielestä punaisten huulten kanssa sopii rusehtavat ja ehkä hieman kylmemmät sävyt, joten tämä ruskea sävy oli just passeli tähän. 


Kun ulkonurkka ja luomivako on valmiit ja häivytetty hyvin, laitoin liikkuvalle luomelle Nyxin Lid Lingerietä sävyssä Gold Standard ja sen päälle laitan luomivärin. Käytin shimmerinä tätä Makeup Revolutionin Ultra Blush Golden Sugar paletin vaaleaa kultaista sävyä, joka on ensimmäisellä rivillä viimeisenä. Tykkään laittaa tuota Lid Lingerietä aina shimmerluomivärien pohjalle, koska ne tuovat sävyä enemmän esiin ja meikki pysyy paremmin luomilla. Eyelinerina mulla on käytössä Nyxin nestemäinen liner mattaisena, joka on parhain eyeliner ikinä!


Huuliin laitoin Smashboxin Always On Liquid Lipstickia sävyssä Thrill Seeker, jonka sain testiin Smashboxilta. Mä harvemmin käytän punaista huulipunaa, koska en oo vieläkään ihan varma että sopiiko se mulle, mutta suosittelen kyllä tätä punaa, jos se täydellinen on vielä kiven alla. Tää taittaa hiukan oranssiin mistä mä tykkään! Mulla oli ennen tätä Nyx Liquid Suede punainen huulipuna, mutta en tykännyt sen koostumuksesta yhtään ja se ei meinannut pysyä mun huulilla mitenkään.


Ja voilà, yksinkertainen mutta näyttävä meikki juhliin on valmis! Laitoin vielä irtoripset, mutta mun mielestä tää toimii hyvin ilmankin mikäli ei irtoripsistä tykkää. Tää meikki käy myös tietenkin jouluna, jos ei pikkujouluja ole tiedossa. Mitä mieltä ootte tästä meikistä?

2 kommenttia:

  1. WAU, oot häikäisevän upea näissä kuvissa! Tulee ihan mieleen vanha Hollywoodin glamour, kuten esim. https://www.thewrap.com/wp-content/uploads/2017/09/Hedy_Lamarr_Publicity_Photo_for_The_Heavenly_Body_1944.jpg JA https://i.pinimg.com/736x/06/09/bc/0609bc2cbfa10f46b5a09a1ce9c024f9--s-makeup-tutorial-makeup-history.jpg Jatka samaan malliin, oot älyttömän taitava. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Iiik oho!!! Kiitos sulle ihan hirmuisesti ihanasta kommentistasi ♡ Piristi päivää niin huimasti!

      Poista

INSTAGRAM

PINTEREST