torstai 9. marraskuuta 2017

5 SUOSIKKIA TÄLLÄ HETKELLÄ

Multa on tullut viimeksi suosikkipostaus elokuussa, joten nyt on kyllä sopiva aika tulla kertomaan teille mun tän hetken suosikit! Mukaan pääsi tällä kertaa kauneudenhoitoon liittyviä tuotteita ja myös yksi vähän erilaisempi suosikki. Mutta nyt suoraan asiaan!


1. LUMENE NORDIC CHIC MASCARA

En ikinä päässyt testaamaan sitä jo valikoimista poistunutta Lumenen Wild Curl ripsaria, mutta markkinoille tulikin sille korvaaja ja pääsin vihdoin testaamaan tätä! Hypetys ei ole ollut turhaa, sillä tää on todella hyvä ripsari ja jos pitkiä ripsiä haluaa, suosittelen tämän ostoa. Mun luottoripsari Essencen Big lashes tulee pysymään silti meikkipussissani, vaikka sillä ei ihan niin pitkiä ripsiä tulekaan kuin tällä. 


2. SCRUNCHIET

Oon haalinut tässä vuosien varrella näitä hiusdonitseja/scrunchieita niin paljon, että välillä tulee kyllä pieni valinnanvaikeus siitä, minkä värin valitsisi. Etuhiukset leikattuani oon kehitellyt kaikkia uusia kampauksia ja nää pompulat on kyllä päässyt käyttöön oikeastaan aina, kun oon hiukseni kiinni pistänyt. Musta samettinen ja ruudullinen ponnari on Glitteristä ja tummanvihreä on äitini tekemä! Näitä on siis tosi helppo tehdä myös itse esimerkiksi kangastilkuista.


3. SEBASTIAN TWISTED HIUSTUOTTEET

Tykkäsin pitkään pitää hiukseni ihan tikkusuorina, mutta nyt kiharat on enemmän mun mieleeni ja pidänkin hiuksiani leteillä joka yö, niin aamulla on kivat laineet hiuksissa. Oma suora hiukseni ei kuitenkaan pidä kiharoita kauniina hirveän pitkään, ellen laita jotain kiharoita ylläpitävää tuotetta hiuksiini. Sain parisen viikkoa sitten Marsaanan ja Sebastianin tapahtumasta testiin erilaisia kiharille hiuksille tarkoitettuja tuotteita ja piru vie - nää oikeasti toimii! Mun kiharat yleensä lässähtää nopeasti ja illalla niistä ei ole enää tietoakaan, mutta nämä pitää kiharat kauniina aamusta ja iltaan. Ennen suihkin lakkaa kihartamisen jälkeen aina puoli pulloa, mutta tätä komboa käyttäessäni ei lakkaa tarvitse suihkuttaa yhtään. Puristelen ensin tuota muotovaahtoa hiuksiini, joka pitää pörröisyyden ja sähköisyyden poissa eikä tämä jätä hiuksia tahmaiseksi takkupesäksi. Muotovaahdon jälkeen suihkutan vielä muotoilusuihketta, joka antaa rakennetta hiuksiin ja pitävät kiharat hiukset kiharina!


4. SIGMA 24-35mm LAAJAKULMAOBJEKTIIVI

Mietin hetken voinko laittaa tätä mun suosikkeihin, sillä kyseessä ei ole mun oma objektiivi vaan Eetun, mutta päädyin siihen että tuskinpa sillä nyt on niin väliä, koska tällä suurimmaksi osaksi mun blogin kuvat tullaan nykyään ottamaan! Oltiin siis molemmat haaveiltu laajakulmaobjektiivista jo hetken aikaa, koska perus 50mm kuvailu oli tosi tylsää ja kuvissa ei tuntunut olevan mitään tunnelmaa. Tällä obulla kuviin saa heti uutta ilmettä ja erittäin laajaa kuvaa, mistä tykkään! Yllätyksenä tuli se, että tämä oikeasti _painaa_ ja se vaatii vieläkin hieman totuttelua. Tällä saa myös älyttömän hienoja kuvia maisemista, tapahtumista ja vaikkapa arkkitehtuurista. Tämä on myös aivan täydellinen ottaa mukaan esimerkiksi ulkomaanreissulle! Monikäyttöinen kaveri siis.


5. LUMENE TEHOKOSTEUTTAVA SEERUMI JA KIRKASTAVA HOITOVESI

Kuten kuvasta näkyy, näitä on kyllä tultu käytettyä ahkerasti! Testailen tosi paljon erilaisia ihonhoitojuttuja ja vaihtelenkin tuotteita aika usein, mutta nää on kyllä pysynyt osana mun ihonhoitorutiinia jo siitä asti, kun sain nämä tuotteet testiin Polhemilta. Oon tykännyt käyttää tuota oranssissa purkissa olevaa hoitovettä aamuisin, joka raikastaa ja virkistää kasvoja. Tämä on myös erittäin kosteuttava ja aamulla mun iho tarvisteekin kosteutusta pikimmiten. Iltaisin oon laittanut tuota tehokosteuttavaa seerumia ja se on toiminut mun mielestä juuri parhaiten illalla käytettäväksi, sillä aamulla tykkään pistää vähän kevyempiä ja nopeammin kuivuvia tuotteita kasvoilleni ennen meikkausta. Suosittelen näitä kahta ehdottomasti!

_____________________________________

Onko teillä samoja suosikkeja?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

INSTAGRAM

PINTEREST