lauantai 14. lokakuuta 2017

VASTAUKSET KYSYMYKSIIN

Mikä on sun viimeisin virheostos?
Mitään lähiaikoina ostettua virheostosta ei tule nyt ainakaan mieleen, mutta viime talvena ostamani pitkä musta bombertakki Boohoolta oli kyllä 0/5. Materiaali oli kahisevaa ja takki ei tuntunut istuvan yhtään. Tällä hetkellä se majailee jossain varaston uumenissa ja mietinkin, että olisikohan jo aika luopua siitä, koska en mä sitä tule kyllä enää ikinä käyttämään.

Miten kuvailisit sun tyyliä yläasteella?
Seiskaluokalla mä olin se pissis; tissivyöt, värikkäät trikootopit, hupparit, leggingsit ja sämpylälenkkarit. Kasiluokan ja ysiluokan vaihteessa mulle alkoi tulemaan edes jotakin silmää pukeutumisen suhteen, vaikka mun asut olikin nyt ajateltuna aika mitäänsanomattomia. Aika sellaista perus common white girl -tyyliä. Jos teitä kiinnostaa nähdä kuvia siitä, miten pukeuduin teininä, tsekkaa tämä postaus!

Mitkä on sun lempiblogit?
Arvostan blogeissa hyvää kuvien laatua, visuaalista silmää ja inspiroivia asuja. Myös kuvien muokkaus on tärkeää, sillä tummien kuvien katseleminen on boooring. Mun lempibloggaajia ovat ehdottomasti Kenzas, Angelica Blick, Annika Ollila sekä Lack of Colour. Luen toki muidenkin tyyppien blogeja, mutta näiden edellä mainittujen postaukset luen ehdottomasti ekana.

Mitkä on sun lempivaatekaupat?
Käyn suurimmaksi osaksi perus ketjuliikkeissä, esimerkiksi Bikbokissa, Ginatricotissa, Monkissa ja Cubuksella. Jos tilaan netistä vaatteita, niin käyn surffailemassa yleensä Forever21:lla, Missguidedilla, Asoksella, Nellylla ja NA-KD:lla.


Lempivaatteesi?
Ääääk niin vaikea kysymys, sillä omistan niin paljon kivoja vaatekappaleita! Mun keltainen collegepusero, harmaa iso pooloneule, vaaleanpunainen farkkutakki, teddytakki, mom jeansit ja nahkaleggingsit on tällä hetkellä mun lemppareita. Tääkin lista vaihtuu aika useasti, mutta uskon että huomaatte asukuvista, mitkä kledjut päätyy päälle usein! Lempparikengät tällä hetkellä on mun mustat bikerbootsit, western-nilkkurit, Adidaksen Stan Smithit sekä Puman platformit. 

Kuvaile sun tyyliä?
Mun tyyli on omaan silmään ainakin omaperäinen, jossa on mukana myös tämän hetken trendejä. Tykkään siitä, että mun asussa on yleensä joku ''juju'', esimerkiksi näyttävä hattu, laukku tai vaikkapa takki. Toisena päivänä mulla voi olla collegepusero, trackpantsit ja lenkkarit ja toisena päivänä mulla voi olla klassinen pooloneule, siistit housut ja nilkkurit. Tykkään leikitellä mun tyylillä ja siksi mun tyyli vaihteleekin tosi usein. Saan paljon myös vaikutteita katumuodista ja muotiviikkojen tyyleistä. 

Milloin tai miksi kiinnostuit muodin seuraamisesta?
Uskon, että todellinen kiinnostus syntyi juurikin yläasteella niihin aikoihin, kun aloin myös kirjoittamaan blogia. (Väli-info: lopetin bloggaamisen neljän vuoden ajaksi ja tämä yläasteella tehty blogi on piilotettuna) Oon ollut aina ahkera käyttämään eri inspiraatiokanavia, esimerkiksi Pinterestiä ja Weheartitia. Saatan viettää montakin tuntia vain selaillessa kivoja asukokonaisuuksia ja inspiroidun niistä. Muoti on kyllä tärkeä osa mun elämää ja varsinkin nyt, kun aloitin keväällä tämän blogin kirjoittamisen uudestaan, on trendien seuraaminen ja muoti ylipäätänsä osa jo ihan mun arkipäivää.

Haluaisitko työskennellä muodin parissa? Miten?
Oon haaveillut jo pienen iäisyyden omasta vaatemerkistä, mutta nyt mua on alkanut kiinnostamaan enemmän muotimarkkinointi ja PR-ala. Unelmanani ois ehdottomasti työskennellä muodin parissa, mutta silläkin alalla on paljon eri vaihtoehtoja. Saa nähdä, mitä tulevaisuus tuo tullessaan. Asiasta kolmanteen, mun yksi unelma-ammateistani on ollut jo kauan lentäjä ja vieläkin toivon niin paljon, että jonain päivänä lentäisin matkustajalentokonetta työkseni. Ei mua varmaan edes pyydettäisi pääsykokeisiin, koska en oo käynyt lukiota enkä ole kympin oppilas, mutta yrittänyttä ei laiteta!


Parhain ja ikävin muisto peruskouluajoilta?
Rehellisesti sanoen - en juurikaan muista enää hirveästi mitään peruskouluajoilta. Ikäviä juttuja en näe tarpeelliseksi kirjoittaa tänne, mutta ystävien kanssa tehdyt kivat jutut on tuonut paljon kivoja muistoja.

Mitä kaikkea oot opiskellut ja ajattelitko käydä vielä kouluja?
Peruskoulun jälkeen kävin hetken matkailualaa, jonka lopetin todettuani sen, ettei se ollut ihan sitä mitä hain. Muutin Helsinkiin ja aloin käymään merkonomitutkintoa, joka on kyllä ollut mulle sopiva ala. Valmistun vihdoin ja viimein maalis-huhtikuun vaihteessa. Tarkoitus on vielä kouluttautua enemmän, mutta en vielä tiedä tarkalleen mikä ala ja mikä koulu kiinnostaisi minua. En nyt siis luultavasti ainakaan heti keväällä jatka opintojani.

Mistä oot saanu innostuksen meikkaamiseen, onko sulla siinä joku esikuva?
Mulle meikkaaminen on ollut aina tapa, millä oon tuonut esiin luovuuttani. En oo kuitenkaan enää niin ahkera meikkailija, kuin vaikkapa vuosi sitten Youtubeen videoita tehdessäni. Kyllästyn aika helposti ja ennen katsoin tosi paljon erilaisia meikkitutoriaaleja Youtubesta, mutta nykyään en katso niitä enää oikeastaan lainkaan. Mulla ei oo ikinä ollut mitään esikuvaa meikkaamisen suhteen, vaan oon hakenut inspiraatiota esimerkiksi Pinterestistä ja Instagramista.

Millainen suhde sulla ja Eetulla on, riitelettekö paljon? Jos, niin millaisista asioista ja miten sovitte riidat? 
Maaliskuussa mulle ja Eetulle tulee täyteen neljä vuotta seurustelua ja meillä on hyvä, tasapainoinen ja rakastava suhde. Ei riidellä oikeastaan koskaan ja tän vuoden aikaiset riidat on varmaan laskettavissa yhden käden sormilla. Ollaan niin samankaltaisia, meillä on samat kiinnostuksen kohteet ja ei suututa toisillemme lähes koskaan. Välillä tulee pikku sanaharkkoja vaikkapa kotitöiden suhteen, mut hei, se on ihan normaalia!


Mikä on ulkonäkösi salaisuus?
Äidin ja iskän geenit, hehe! Ja meikki tekee ihmeitä.

Kuka on sinun tyylisi esikuva/vaikuttaja?
Tyylini esikuvia ovat varmaankin jo alussa mainitut lempibloggaajat, sekä seuraan Instagramissa paljon tyyppejä, keneltä saan inspiraatiota. Myöskin laulaja Ariana Grande on yksi suurin inspiraation lähde niin tyylin kuin ihan elämänkin suhteen. Se nainen on kyllä niin upea ja voimaannuttava kaikin tavoin! 

Onko sulla jotain vaatetta, mitä et pukisi missään nimessä?
Valkoiset pillifarkut on jotenkin aina ollut ehdoton no no ja varsinkin tyypillisellä suomalaisella vartalolla ne ei näytä hirveän imartelevilta. Myöskään klassinen tyyli trensseineen, kauluspaitoineen ja Burberryn huiveineen ei ihan iske muhun.

Mitä väriä suosit eniten pukeutumisessasi? Entä meikeissä?
Mun vaatteissa on yleensä aika maanläheisiä sävyjä, mutta vaatekaapissani on myös väripilkkuja. Rakastan oranssia, keltaista ja punaista! Myös mun uusin ihastus metsänvihreä väri on mun mieleen. Meikeissä käytän yleensä tosi lämminsävyisiä värejä, esimerkiksi luomillani on aina jotain punertavaa tai oranssihtavaa sävyä. Kylmät nudet sävyt luomilla saa ainakin mun kasvoista tosi tylsän ja värittömän näköiset. Huulilla tykkään murretuista punaisen ja ruskean sävyistä sekä lämpimistä toffeensävyisistä nudeista.

_____________________________________

Kiitos kaikille kysymyksiä laittaneille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

INSTAGRAM

PINTEREST