keskiviikko 11. lokakuuta 2017

TEDDY


ASU

Takki - Bikbok
College - Weekday
Housut - Cubus
Bootsit - Dinsko
Reppu - Forever 21
Baskeri - Stockmann

_____________________________________

Ja täällä ollaan taas pitkästä aikaa asukuvien muodossa! Ei oo ollut kyllä hetkeen yli viikon taukoa asukuvien ottamisesta, mutta sadesää sekä pieni syysflunssa on tehnyt tehtävänsä. Tää alkuviikko on muutenkin ollut tosi mälsä tietyistä syistä, mutta nyt loppuviikolla suuntaan perheen luoksi vähän pidemmäksi aikaa. Muita varsinaisia suunnitelmia ei vielä ole, paitsi viikonloppuna juhlitaan Ainon kakskymppisiä ja en malta odottaa, että nään Ainoa sekä muita kavereita pitkästä aikaa. Mulla oli myös eilen viimeinen koulupäivä ja enää onkin vaan työssäoppiminen edessä!

Mun oli tarkoitus kuvata tää asu ihan eri takilla, mutta ennen näiden kuvien ottoa käytiin kaupungilla ja kipaistiin tsekkaamassa Bikbokin tarjontaa, sillä siellä on tänään kaikki -30% alennuksessa kansainvälisen tyttöjen päivän kunniaksi. Tää takki oli niin kiva ja sopi tähän asuun hyvin, joten otinkin tän samantien käyttöön. Olin jo ennestään katsonut tuota teddytakkia, mutta jättänyt sen aina kauppaan, jonka jälkeen se on aina jäänyt kaivertamaan mieltä. Nyt kuitenkin tuli oiva tilaisuus ostaa viimein tuo takki ja saada siitä vielä parinkympin alennus. Jee! Ostin takin koossa S ja se on silti tosi reilun kokoinen, mistä mä tykkään. 

Näissä kuvissa näätte myös mun tässä postauksessa esittelemäni bikerbootsit, jotka on kyllä aivan täydelliset tällaiselle sadekelille. Ei meinaan vesi tule läpi näistä kengistä! Musta myös tuntuu, että nää baskerit on ihan juurtunut mun päähän. Varmaan pian kyllästytte jo siihen, kun mun jokaisessa asussa on vaan baskeri, heh!

4 kommenttia:

 1. Toi takki on jotain niin <3 muutenkin tosi kiva asu :D

  https://secondhandlifejohanna.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. Tosi kiva asu! Mä jotenkin kadehdin ihmisiä joille sopii noin hyvin baskeri. Tuntuu, että omaan päähän ku tuon laittaa ni tulee ikää lisää toiset 25-vuotta :D mutta sulla kerrassaan täydellinen! Kruunaa kivasti koko asun :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Höpöhöpö!! Rohkeesti vaan pidät baskeria päässäsi, jos siitä tykkäät :) Kiitos sulle kommentistasi ♡

   Poista

INSTAGRAM

PINTEREST