sunnuntai 8. lokakuuta 2017

MUN ARKIMEIKKI


Lupailinkin teille aiemmin, että teen joku päivä postauksen mun arkimeikistä, joten täältä tulloo! Mun arkimeikki on aika simppeli ja oikeasti tosi tavallinen, joten eipä tässä hirveesti nähtävää ole. Mulla kestää tän meikin tekemisessä n. 30 minuuttia ja suurin osa tästä ajasta kuluu kulmakarvojen tekemiseen. Mutta sen pidemmittä puheitta - näytän teille mistä mun arkimeikki koostuu!


Meikkivoiteena mulla on mun pitkäaikainen suosikki Lumenen Matte Foundation, jota käytän sävyssä 1. Kesällä mulla oli käytössä sävy 3, mutta nyt se on jo aivan liian tumma. Käytän puuteria aika vähän, koska mun iho ei hirveästi ala kiiltämään päivän aikana. Laitan tätä ihan perus vauvantalkkia t-alueelle ja leukaan, en muualle.


Oon kyllästynyt contouraamiseen täysin, joten en varjosta kasvojani enää muulloin kuin johonkin tapahtumiin. Jotain väriä kuitenkin kasvoilleni haluan ja tämä Nyxin meikkipuuteri sävyssä Beige toimii mulla aurinkopuuterina. Tää sävy ei oo liian kylmä eikä liian lämmin, eli mun mielestä just hyvä aurinkopuuteriksi! Tää on myös tosi pigmenttistä, joten tätä ei tarvitse paljoa laittaa. Mulla oli myös joku teinivuosien tuoma käsitys siitä, että meikkipuuterit on tosi paksuja ja tönkköjä, mut tää on tosi kevyt ja blendaantuu hyvin. 


Peitevärinä mulla toimii tämä L'Oréalin True Match concealer sävyssä 1 Ivory. Harmikseni purkin uudistumisen myötä myös tän koostumus hiukan muuttui ohuemmaksi, mutta en ole jaksanut etsiä uutta peiteväriä, koska tän sävy on mulle niin täydellinen. Tässä on myös varmaan joku hajuste, sillä tämä kirveltää vähän silmiä tätä laittaessa, mutta kirvely häviää blendaamisen yhteydessä. Mun silmät on kuitenkin jo alkanut tottua siihen hajusteeseen. Joskus kun saan aikaiseksi, niin käyn etsimässä uuden korvaavan tuotteen. Miksi yleensä tuotteen uudistuessa se muuttuu aina huonompaan suuntaan? Höh.
Korostuksiin käytän tätä Smashboxin Spotlight palettia sävyssä Gold. Rakastan kultaisia korostusvärejä ja tässä nämä sävyt ovat niin pigmenttisiä! Parhaiten nämä sävyt toimisi ehkä ruskettuneella iholla ja käytänkin tällä hetkellä tämän vaaleinta sävyä korostuksiin. Keskimmäistä sävyä tykkään käyttää silmämeikissä liikkuvalla luomella. Käytin tätä palettia myös tässä meikissä, joten käy ihmeessä kurkkaamassa, jos kiinnostaa!
Kultaista korostusväriä en pelkästään luomilleni laita, vaan sipaisen hieman luomivakoon tätä Nyxin Hot Singles luomiväriä sävyssä Lol. Välillä saatan jättää kultaisen shimmerin pois ja laittaa vain pelkästään tätä tai toisinpäin, fiiliksen mukaan! 
Kulmat teen mun ikisuosikilla Anastasia Beverly Hills dipbrow pomadella, josta mulla on sävy dark brown. En varmaan enää edes osaisi tehdä kulmiani millään muulla tuotteella kuin tällä! Kuten alussa mainitsinkin, kulmiin mulla menee eniten aikaa koko meikissä. Oon jotenkin tosi tarkka miltä mun kulmakarvat näyttää, joten niiden väkertämisessä menee aikansa. Siistin kulmien ''alareunan'' vielä lopuksi peitevärillä.
Ripsarina mulla on tämä Essencen Get big lashes ripsiväri, joka onkin yksi ainoista Essencen tuotteista, josta tykkään. Muut meikit Essenceltä on ollut mun mielestä todella surkeita, mutta tää ripsari on kyllä hyvä! Laitan tätä kaks kerrosta yläripsiin ja yhden kerroksen alaripsiin. Käytän oikeastaan vaan vedenkestävää ripsaria, sillä mun silmät alkaa vuotamaan tosi helposti ja tän kanssa ei ripsarit leviä pitkin luomia, jos silmät päättää alkaa vuotamaan. Tää pysyy tosi hyvin ja iltaisin onkin oma pikku prosenssina tän poistamisen kanssa. Vedenkestävä ja miltein myös meikinpoistoaineen kestävä ripsari, suosittelen!Huulipuna arkimeikissä vaihtuu myös ihan fiiliksen mukaan, mutta nämä kaks pääsee useimmiten huulille! Jeffree Starin Velour Liquid Lipstickit on mun suosikkeja ja nää pysyy koko päivän, eikä huulet kuivu. Mun lemppari oli ennen Kylie Cosmeticsin mattahuulilakat, mutta ne tuppaa lohkeilemaan tosi rumasti päivän aikana ainakin mulla. Nää on siis lunastanut ykköspaikan mun huulimeikkikokoelmassa! Näissä kuvissa mulla on huulilla tuota sävyä Hunty, joka on täydellinen toffeen sävyinen nudepuna. Just hyvä arkeen!

_____________________________________

Ja tällainen se mun arkimeikki sitten oli, ei mitään rakettitiedettä siis :D. Onko sulla käytössä jotain samoja tuotteita?

*Smashbox Spotlight paletti saatu

4 kommenttia:

 1. Oon ihastellutkin sun meikkejäs jo, tosi kiva postaus :D ite oon tykännyt essencen meikeistä ja multakin löytyy luottoripsari merkiltä kannattaa kokeilla vaikka kynsilakkoja ne on aika nappivarmoja :) tein just itsekin postauksen uusista kosmetiikkalöydöistä ;)

  https://secondhandlifejohanna.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! ♡ Vois kyllä kokeilla niitä kynsilakkoja :)

   Poista
 2. Mulla on samainen Lumenen meikkivoide käytössä. Ihanan simppeli mutta näyttävä arkimeikki sulla, mäkin yleensä jään hienosäätämään kulmien kanssa hirnu pitkäks aikaa :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi Lumenen meikkivoide on kyllä hyvä! Ja joo, noi kulmat on kyl sellaset joita vois säätää pitkän pitkän ajan..:D♡

   Poista

INSTAGRAM

PINTEREST