torstai 5. lokakuuta 2017

MINIJALAN HYÖDYT


Etsin pitkään niitä täydellisiä bikerbootseja, joita voisi käyttää myös talvella ja nämä löytyi Dinskosta, lastenosastolta! Lastenosastolla shoppailemisesta on oikeasti aika paljonkin hyötyä. Samantapaiset tällaiset kengät maksoivat Dinskon aikuistenosastolla heti monta kymppiä enemmän. Ja ensinnäkin, kuinka moni teistä arvaisi näiden olevan lasten mallia?

Mun Timberlandit on myöskin lastenosastolta ja ainut ero niissä verrattuna aikuisten malliin on se, että pohja on vähän matalampi, sisäpohja on erilaisempi ja joitakin pieniä ulkonäöllisiä eroja löytyy. Niiden hankkimisessa säästin reippaat sata euroa, joka on opiskelijalle aika iso summa! Jos muistan oikein, niin noissa lasten Timbseissä 37 koko taisi jopa olla mulle liian iso. Käytän yleensä kengissä kokoa 36 tai 37.


 Lasten kengissä lesti on ehkä vähän kapeampi kuin aikuisten kengissä, joten leveämpijalkaiselle se voi olla ongelma, varsinkin kun jalat turpoaa jos kävelee paljon. Näitä bootseja oli kuitenkin 38 kokoon asti, eli ei ihan minijalka tarvitse olla, jos nämä haluaa! Tykkään erityisesti siitä, että näissä kengissä on kultaiset yksityiskohdat, sillä tosi monet mallit löytyy yleensä hopeisin yksityiskohdin. Kulta on enemmän mun mieleen! Näiden sisältä löytyy myös fleecevuori, joten eipä pitäisi jalkoja palella talvella. Nää tulee kyllä näkymään mun jalassa paljon!


Pari päivää sitten pisti silmään H&M:n lasten takit, koska ne oli oikeasti tosi siistejä, eikä niistä arvais, että kummalta puolelta ne nyt on ostettu! Oon aika lyhyt, 161cm, joten vaatteita on tullut myös ostettua lastenosastolta. Eikä siinä oo mun mielestä mitään noloa tai hävettävää - eipä ainakaan kauhean monella aikuisella niitä tuu vastaan.

Shoppailetteko te ikinä lastenosastoilla? Oletteko tehneet hyviä löytöjä? 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

INSTAGRAM

PINTEREST