torstai 26. lokakuuta 2017

HIUSPROBLEEMA

Mulla on ollut mustat hiukset vaikka kuinka kauan ja nyt on alkanut vähäsen tökkimään tää väri ja kaipais jotain uutta välillä. Oon kokeillut näiden vuosien aikana ties mitä värejä vaaleasta tummaan, mutta oon todennut sen, että tumma väri sopii mulle parhaiten, koska se on lähimpänä mun omaa hiusten väriä. En oo nyt hetkeen värjännyt pituuksia tai juurikasvua, joten tää väri on lähtenyt hieman haalistumaan ja mieli halajaa nyt tummanruskeita hiuksia. Myöskin latvojen tasoittamisesta on jo kulunut aikaa ja latvat sojottaa ties minne. Nää hiukset kieltämättä näyttää tällä hetkellä aika kauheilta ja useinmiten pidänkin niitä kiinni tai heitän jonkun hatun päähän juurikasvua peittämään. 


Musta väri on kuitenkin jo varmaan aika hyvin pinttynyt mun hiuksiin ja pelkään, että värinpoisto pilaisi mun pitkät kutrit totaalisesti. Oon pärjännyt ihan hyvin pelkällä kotivärjäyksellä, koska alaselkään asti pitkien ja paksujen hiusten värjäyttäminen kampaajalla maksaa maltaita. Nyt en tosin tiedä, onnistuisiko kotivärjäys tässä tilanteessa. Teen kuitenkin nyt varmaan jonkun pikaratkaisun näihin hiuksiin, koska tulossa on paljon tapahtumia missä en halua näyttäytyä kauhean juurikasvuni kanssa, eli sen tulen ainakin värjäämään ihan näillä näppäimillä, mutta tämä itse koko pään muutos saa vielä hetkisen odottaa. Ihan myös senkin takia, koska en tiedä mitä tehdä näille!

What to do? Maksanko itseni kipeäksi kampaajalla vai uskallanko ottaa riskin kotiväreillä? Äidilläni on kampaajan koulutus takana, mutta tällä hetkellä hän ei enää niitä töitä tee, joten kampaamovärejä ei enää kotoa löydy, mutta itse taito löytyisi. Luovunko tästä suklaanruskeiden hiusten haaveesta ja heitän taas vaan päähäni tutun ja turvallisen mustan värin? Oon myös miettinyt muuttavani kokonaan hiusten mallin, mutta en laittanut suunnitelmistani tähän nyt kuvaa, koska en ole vielä varma, uskallanko ottaa sitä riskiä. Jos uskallan, teen sen muutoksen vielä tämän viikonlopun aikana, kun olen tällä hetkellä täällä vanhempieni luona. Oon vaan niin kyllästynyt tähän tasapitkään tylsään hiusmalliini. Help me!!!!

4 kommenttia:

 1. Mun mielestä kannattaa aina kokeilla! Muuttunut hiustyyli virkistää aina ja voi ajatella että jos ei pidäkkään niin ne on vain hiukset ja kasvaa kyllä takaisin / aina voi värjätä takaisin. :)

  VastaaPoista
 2. Sulle sopisi tollainen suklaanruskea kerrostettu tukka kyllä niiiiiin hyvin! Mä oon värjänny ja vaalennellu omaa fledaani markettiväreil jo vaik kuin kauan ja ei ne loppujen lopuksi paljoo sitten eroa kampaamo väreistä. Sullahan vois alkaa raidottaa tota tummaa vaalennuksella ja heittää siihen päälle ruskean niin raidat menis sen värisiks? Silleen asteittain :D

  https://secondhandlifejohanna.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nii i, mieli kyllä tekis muuttaa tätä väriä ja myös mallia! Mallin saan vissiin päivitettyä jo huomenna (iik... :D) mutta toi vaalennus on vielä vähän kysymysmerkkinä. Pelkään, että hiuksista tulis ihan purkkaa ja se olis goodbye hyväkuntoiset hiukset :( Tota raidotusta oon kyllä myös miettinyt... Kiitos kommentistasi ♡

   Poista

INSTAGRAM

PINTEREST