maanantai 30. lokakuuta 2017

EXTEMPORE ETUHIUKSET


Edellisessä postauksessa kerroinkin haluavani tehdä jotain muutosta hiuksiini ja eka muutos onkin sitten tässä - meitsi päätti leikata otsatukan! Vaalennusprosessi on vielä edessäpäin, enkä ole vielä varma milloin on sen aika, mutta pikkuhiljaa. Selailin vaihteeksi Instagramin ja Pinterestin ihmeellistä maailmaa ja bongasin kuvan tällaisista ylikasvaneista otsahiuksista keskijakauksella varustettuna ja päätin sen, että mäki haluan sellaiset. Vielä silmä totuttelee tähän muutokseen, sillä mulla on ollut tasapitkät hiukset jo vuosien ajan. Mulla oli viimeksi etuhiukset 13-vuotiaana! Nää saattaa ehkä vähän nuorentaa mun kasvoja, mutta oon kyllä todella iloinen tästä muutoksesta ja siitä, että uskalsin tehdä tälle hiuskuontalolle jotain.


Etummaisten hiusten leikkauksen yhteydessä kerrostettiin myös hieman mun hiuksia ja leikattiin latvat taas ojennukseen. En oo hirveästi vielä kerinnyt testailemaan eri tyylejä näiden hiusten kanssa, mutta tähän asti oon muotoillut nämä suoristusraudalla siten, että teen pientä lainetta niihin tai tokana vaihtoehtona kastelen etuhiukset vedellä ja kuivaan hiustenkuivaajalla muotoonsa. Oon myös tykästynyt pitämään tollasella sotkuponnarilla näitä, jolloin lopputulos on tosi rento!


Kaikki aina pelottelee sillä, että otsahiusten kasvattaminen pois vie niiiiiiin paljon aikaa ja ne vaan sojottaa sinne tänne ja alat vihaamaan niitä, mutta ainakaan vielä en ole joutunut näiden kanssa tappelemaan. Tällaisen jo valmiiksi ylikasvaneen mallin pois kasvattaminen tuskin on iso prosessi, mutta se ei ole nyt kyllä suunnitelmissa. Nää saattaa myös jakaa mielipiteitä, mutta pääasia on se, että itse tykkään. Ja oon ylpeä siitä, että kerrankin uskalsin tehdä mun hiuksilleni jotain, enkä aina päädy siihen tuttuun ja turvalliseen. Että sellanen pieni muutos tällä kertaa! 

9 kommenttia:

 1. Apua ihanat!!! Näyttää ihan super hyvältä ja sopii sulle 🙈 nyt tulee itsellekin tunne että ostos ois kiva vaikka tiedän ettei se mulle sopisi haha. Jostain syystä tuo mustavalkoinen kuva tuo mieleen vanhat kuvat filmitähdistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon!! ♡ Haha nyt kun jälkeenpäin kattoo niin kieltämättä tulee mieleen... :’D

   Poista
 2. Toi sun uus kampaus on ihan sairaan ihana! Ekassa kuvassa oot tosi söpö, mutta tossa toisessa jotenkin klassisen kaunis. Tulee ehkä joku 60/70-luvun laulaja mieleen. :)
  Jotenkin hassua miten kaikki aina pelottelee kun aikoo leikata hiuksiaan, ettei ne muka kasvaisi takaisin, vaikka tosiasiassa hiuksethan kasvaa yleensä ihan hullua vauhtia takaisin. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh kiitos! ♡ Toi mustavalko/seepia kuva tuo kyllä vähän vanhan ajan vibat :) Jep.. tollanen pelottelu on kyllä turhaa, kyllä ne hiukset sitten kasvaa :)

   Poista
 3. Ooo noi otsikset näyttää hyvältä sulla! Ne heti lisäs vähän ilmettä ja kehystää kasvoja mukavasti :D

  https://secondhandlifejohanna.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 4. Oi miten ihanat hiukset, otsis sopii sulle loistavasti <3

  VastaaPoista
 5. Ihan törkeän siistit, ihania ja kauniita kuvia! Sopii oikein hyvin! :)

  http://www.risingmess.com/

  VastaaPoista

INSTAGRAM

PINTEREST