sunnuntai 17. syyskuuta 2017

YES TO -LANSEERAUSTILAISUUS


Olin tiistaina ravintola Primerossa, jossa oli Yes To -kauneusbrändin lanseeraustilaisuus. En ollut koskaan kuullut kyseisestä merkistä, joten uteliain mielin menin paikan päälle katsomaan, mikä tämä brändi on. Merkkiä myydään siis Sokoksilla ja kaikki tuotteet maksavat alle 20 euroa, joka on ihan huippua!


Yes to-tuotteet ovat luonnonmukaisia, eikä ne sisällä esimerkiksi ollenkaan parabeeneja.  Pakkaukset on tehty kierrätysmateriaaleista ja kirsikkana kakun päälle: tuotteet ovat cruelty-free. Nämä on mulle erittäin tärkeitä asioita, sillä pyrin ostamaan yleensä eläinkokeettomia tuotteita, mutta joitakin poikkeuksia tietenkin on, valitettavasti. Suurin osa käyttämistäni meikeistä ja kasvojenhoitotuotteista ovat kuitenkin eläinkokeettomia, joka on mielestäni jo hyvä alku!


Sain paikan päältä mukaan goodiebagin, jonka sisältä löytyi nämä tuotteet. Mulla on aika kuiva iho, joten uusien tuotteiden testaaminen on aina yhtä jännittävää, koska en tiedä miten mun iho reagoi uusiin tuotteisiin. Mulla on ollut tällä viikolla kunnon ihonhoitopäivät, koska testasin nämä kaikki tuotteet ja voin sanoa, että olen positiivisesti yllättynyt!

Mun iho tarvitsee kosteutusta ja varsinkin nyt ilmojen kylmetessä oon taas huomannut, kuinka pahasti mun kasvojen iho kuivuu. Sain testiin pari kasvonaamioita, joista toinen oli paperinaamio. Mulla tuppaa aina olemaan tällaiset liinamaiset naamiot liian isoja mun kasvoille, joten tää vaati hieman asettelua. Pidin naamiota kymmenen minuuttia ja iho tuntui oikeasti tosi kosteutetulta ja pehmeältä. Samaa herkälle iholle tarkoitettua Cotton-sarjaa olevat meikinpoistoliinat totesin myös hyviksi, mutta vedenkestävää ripsaria ne eivät poistaneet. Iho jäi kuitenkin todella pehmeäksi näiden käyttämisen jälkeen. Liinat on tehty kierrätetystä puuvillasta, joka on mun mielestä todella huippujuttu!


Silmiin pisti jo paikan päällä nämä tomaatti+hiili tuotteet. Mukana tuli peel-off mask ja DIY kasvonaamio, joka oli kyllä mielenkiintoisen kuuloinen. Mulla ei juurikaan ole mustapäitä tai muitakaan epäpuhtauksia, joten en ole ihan varma, kuinka hyvin tuo peel-off mask toimii tositoimissa. Tuotetta piti ainakin laittaa aika paksu kerros, koska muuten sitä ei olisi saanut revittyä helposti ja tuotteen piti antaa kuivua rauhassa kasvoilla. Applikaattorista kuitenkin plussaa, jonka kanssa tuotteen sai levitettyä siististi. Kokeilun jälkeen en huomannut juurikaan mitään eroa entiseensä, joka saattaa juurikin johtua siitä, että mustapäitä ei mulla oikeastaan ole ja iho jäi kuivan ja kireän tuntuiseksi, höh!

Kokeiluun pääsi myös tuo DIY hiilinaamio, jonka tekeminen ja sekoittaminen oli kyllä aikamoista puuhaa ja itse pidän kyllä enemmän valmiista kasvonaamiosta, mutta ideana tuo oli tosi hauska! Purkissa oleva jauhe sekoitettiin veteen ohjeiden mukaan, jonka jälkeen tuote levitettiin iholle pikkuruisella lusikalla. Mulle vinkattiin, että tämän sekaan voi myös esimerkiksi laittaa hunajaa tai luonnonjugurttia, joka on kyllä pakko testata jossain vaiheessa! Naamio muistutti erittäin paljon Glamglow'n supermudia, jossa naamio kuivuu hiljalleen iholle, joka sitten pestään pois lämpimällä vedellä. Samalla periaatteella toimi siis tämäkin. Naamio on tarkoitettu epäpuhtauksien poistoon, joten tämä pitää laittaa testiin uudelleen, jos kasvot alkaa kukkimaan.


Rakastan misellivesiä ja tämä olikin ensimmäinen tuote, mitä tästä paketista testasin. Ekana huomasin heti aivan ihanan ja freesin kurkun tuoksun, joka myös oikeasti tuoksui kurkulta, eikä yhtään teennäiseltä. Tämä poisti meikit erittäin tehokkaasti ja jätti ihon pehmeäksi. Voisin ehdottomasti ostaa tämän tuotteen uudelleen ja tämä onkin nyt ihan päivittäisessä käytössä.

---

Näin lyhykäisyydessään - olen erittäin tyytyväinen näihin tuotteisiin. Lempparisarja näistä oli tuo Cotton. Näitä sarjoja ja tuotteita on niin paljon, että uskon jokaiselle löytyvän sopivat tuotteet, ihotyypistä riippumatta. Kannattaa käydä tutustumassa!

Oletteko te jo testailleet tätä Yes To-sarjaa ja mitkä ovat teidän lempparituotteet?

*Tuotteet saatu testiin

2 kommenttia:

 1. Vaikuttipa jotenkin herkullisilta ja raikkailta kaikki tuotteet! Ihan varmasti käyn seuraavalla Sokos -reissulla tutkailemassa tarjontaa :)

  www.lily.fi/blogit/meikkeja-musaa-ja-meininkia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei pelkästään vaikuta, vaan sitä ne myös on ♡ Suosittelen lämpimästi tutustumaan näihin!

   Poista

INSTAGRAM

PINTEREST