tiistai 12. syyskuuta 2017

LEMPPARICOLLEGE


Heippahei ja hyvää huomenta! Mulle tulikin nyt aamulla aikaa tulla laittamaan teille nää eiliset kuvat, vaikka alunperin mun piti tehdä tää vasta illalla. En oo kyllä hetkeen nukkunut noin huonosti, mutta stressi tekee tehtävänsä... näköjään. 

Mutta nyt postauksen aiheeseen, nimittäin tohon jo ennenkin täällä vilahtaneeseen collegepaitaan. Multa on kysytty aika usein että mitkä on mun lempparivaatteet, mutta en oo oikeen osannut vastata, koska lemppareita on niin monta! Mutta jos nyt joku tulisi kysymään ton kysymyksen, vastauksena ois ehdottomasti tää Bikbokin Alba sweater. Okei, ensinnäkin tää pisti heti silmään kaupassa värinsä vuoksi, koska keltaisesta on ehdottomasti tullut yks mun lempiväreistä. Toisena tän paidan malli on a-i-v-a-n ihana ja ylisuuret hihat on niin söpöt! Harmikseni tätä paitaa on vain keltaisena ja violettina, sillä olisi kiva saada hankittua tää ihan perusväreissäkin, koska malli on ihan super. Mitkä on teidän lempivaatteet?

Päädyin jo kerran suttaamaan tän paidan smoothiella ja itkua tihrustaen pelkäsin, että nyt mun lempparipaita on pilalla, että ei tää enää lähe puhtaaksi, nyyh nyyh. No lähtihän se loppujen lopuksi puhtaaksi, eikä materiaalillekkaan käynyt mitään, vaikka ties millä tahranpoistoaineella tota tuhosin :D Pitää varmaan oikeasti hankkia tästä vielä toinen kappale, koska mut tuntien tuun kyllä pilaamaan tonkin paidan vielä jollain.

---

Tänään olisi tiedossa yksi lanseeraustilaisuus ja täytyy myös käydä koululla, mutta muuten ei oo oikeastaan mitään suunnitelmia. Vähän mälsää, kun eilen oli niin hyvä ilma ja nyt sataa vettä niin kuin esterin kuuluisasta, mutta eiköhän se tähän syksyyn kuulukin. Kivaa päivää teille! 

4 kommenttia:

  1. Oi miten tyylikäs ja rento paita!<3

    VastaaPoista
  2. Siis vau! Niin upeen värinen paita ja toi silmämeikki sopii niin hyvin sulle ja tuohon asukokonaisuuteen 😍

    piiakristiina.blogspot.fi

    VastaaPoista

INSTAGRAM

PINTEREST