torstai 21. syyskuuta 2017

KUN MIKÄÄN EI ONNISTU


ASU

Farkkutakki - Kirppis
College - Bikbok
Hame - Esmara by Heidi Klum
Nilkkurit - Asos
Lasit - Ginatricot

---

Vihdoinkin sain otettua tästä asusta kuvat, jotka kehtasin julkaista tänne. Oon tosi kriittinen mun blogin asukuvista ja joskus saa kyllä purra hammasta yhteen kun tuntuu siltä, ettei mikään onnistu. Välillä kuvat onnistuu heti ja välillä täytyy kuvata pariin kertaan, että sais julkaisukelpoista materiaalia. Joskus on vaan aikoja, kun ei vaan oo sujut itsensä kanssa sitten ollenkaan. Mun yksi huono piirre on se, että vertaan itseäni aivan liikaa muihin ja sitten kamppailenkin jäätävien ulkonäköpaineiden kanssa, vaikka sisimmässäni tiedän, että kaikki ei oo aina sitä mitä Instagramissa näkyy. Tuntuu jotenkin turhauttavalta kitistä tällaisesta asiasta, koska just nyt tällä hetkellä tää asia tuntuu niin turhalta valituksen aiheelta. No can do, välillä on huonoja päiviä.

Mutta asiaan - tässä asussa näkyy siis tämä edellisen postauksen Esmara by Heidi Klum - hame, joka on kyllä ihan super! Yhdistin sen luonnonvalkoiseen rentoon collegepaitaan ja siniseen farkkutakkiin. Sininen farkku + kameli on mun mielestä aivan ihana yhdistelmä, enkä halunnut edes testata mitään muuta takkia tämän asun kanssa. Tän asun kanssa ois sopinut myös jotkut lenkkarit, mutta päädyin kuitenkin nilkkureihin.

Tosta edellisestä postauksesta tuli muuten heittämällä mun blogin luetuin postaus ja oon vieläkin vähän kysymysmerkit silmissä siitä, kuinka monia teistä se postaus kiinnosti! Ja muutenkin tuntuu tosi hullulta kun katselee blogin tilastoja, sillä teitä on siellä ruudun toisella puolella niin paljon. Kiitokset teille, jotka jaksatte lueskella mun jaaritteluja ♡ 

4 kommenttia:

 1. Tiedän tuon tunteen, mutta meidän muiden silmissä olet aina valtavan kaunis ja sun kuvat onnistuneita. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos erittäin paljon sulle tsemppaavista sanoista ♡ Välillä vaan tuntuu ettei mikään mene nappiin ja kaikki menee vaan liialliseen yrittämiseen, mutta jokaisella on huonoja päiviä :)

   Poista
 2. Tosi kivan näköinen asu! Toi hame kyllä sopii sulle todella hyvin :D

  https://secondhandlifejohanna.blogspot.fi/

  VastaaPoista

INSTAGRAM

PINTEREST