lauantai 2. syyskuuta 2017

KLASSIKON PALUU


ASU

Baskeri - NA-KD
Tekonahkatakki - H&M
College - NA-KD
Housut - Monki
Kengät - Adidas
Laukku - Supreme

---

Nyt saa kipparilakit väistyä, sillä baskeri on tullut takaisin! 

Voin sanoa, että en olisi ikimaailmassa uskonut vielä lapsuusvuosieni jälkeen laittavani joskus vielä baskerin päähän, mutta never say never. Tää on ehdottomasti tän syksyn yks cooleimmista asusteista! Mm. Rihannan, Kendall Jennerin ja Cara Delevingnen päässä on nähty baskeri nyt lähiaikoina. Mietin aika kauan tämän mustan ja punaisen välillä, mutta päädyin mustaan, koska se sopii kuitenkin paremmin eri asuihin. Oon yleensä vähän huono käyttämään hattuja ja lippiksiä, joten tää ehkä vaatii vielä totuttelua. Pelkäsin näyttäväni tämä päässä lähinnä naapurin mummolta, mutta kyllä tää toimii, ainakin mun mielestä!

Tilasin kyseisen baskerin NA-KD:lta ja hintaa tällä oli vain parikymppiä, joten ei tää suuri sijoitus ollut. Samaan pakettiin tuli myös tuo vihreä college, joka tuntuu todella laadukkaalta ja kivalta päällä. Kyseistä mallia oli tosi monessa eri värissä, joten tulen varmaan vielä hankkimaan pari muutakin kappaletta tätä paitaa.

---

Tän parin päivän hiljaisuuden aikana tuli kyllä ikävä tätä bloggaamista, kuvien ottamista ja postauksien suunnittelua. Oon saanut kuitenkin ajateltua paljon asioita ja käsitellä niitä, vaikka joskus tuntuu, että kaikki kaatuu päälle ja mitään valoa tunnelin päässä ei ole. Joka päivä silti vaan vahvistuu se ajatus mun päässä, että tätä bloggausta mä tuun tekemään vielä kauan ja että oon joka päivä vaan lähempänä mun unelmia, vaikka mitä tapahtuisi. Kiitos myös teille mun mahtaville lukijoille, jotka luette ja kommentoitte mun postauksia, tuutte puhumaan Instassa, Snapchatissa tai vaikka ihan kasvotusten kaikesta maan ja taivaan väliltä. Piristätte mun päiviä enemmän kuin ikinä uskoisitte. Ootte huippuja. ♡ 

4 kommenttia:

INSTAGRAM

PINTEREST