sunnuntai 10. syyskuuta 2017

GLOSSY & GLOWY


Ihastelin yksi päivä Pinterestissä huulikiiltomaisia luomivärejä ja muistinkin, että mulla on yksi kultainen nestemäinen luomiväri, joka olisi juuri passeli tällaisen lookin tavoitteluun. Rasvaisen fiiliksen tuova luomimeikki näytti kivalta, vaikka meikki alkoi kyllä aika nopeasti kerääntymään luomivakoon möykyksi. Tällaisen meikin ei kuulukkaan olla täydellisyyttä hipova, vaan pieni sotkuisuus tuo tähän sitä jotain.


Käytin luomille tuota Nyxin Lid Lingerietä sävyssä Gold Standard, sekä laitoin luomille hipaisun tuota Smashboxin huulikiiltoa sävyssä Petal Metal, jota mulla on myös huulilla.  Mä harvoin käytän huulikiiltoja, mutta ton koostumus ja väri oli todella kiva. Vieroksun huulikiiltoja varmaankin ylä-aste aikojen ihanasta nude huulikiilto + Matte Mousse huulimeikistä, mutta tää kiilto oli oikein jees!

Laitoin tota Lid Lingerietä myös alaluomelle ja alaripsiin Kenzan lookista inspiroituneena. Multa ei löytynyt kultaista ripsaria, joten piti hieman soveltaa. Voin sanoa, että piti parisen kerrosta tota laittaa, että sai mun mustat ripset peitettyä. Mun versio näistä kultaisista alaripsistä on kyllä aika peruna suoritus verrattuna Kenzan meikkiin, mutta olihan tota nyt pakko kokeilla!


Halusin tästä meikistä todella hohtavan ja lätkinkin Smashboxin Spotlight-paletin kultaisia sävyjä oikein rankalla kädellä poskipäille, kulmaluulle, otsalle, silmien sisänurkkiin, nenänpäähän, amorinkaarelle ja leukaan. Tää paletti ehkä toimii parhaiten ruskettuneella iholla ja mulla ei nyt ole ollenkaan itseruskettavaa, mutta tuo vaalein sävy toimi ihan kivasti. Pigmentti tuossa paletissa on kyllä kohdallaan, suosittelen kyllä lämpimästi jokaiselle kultaisen highlighterin ystävälle!


Että sellainen tylsän sunnuntaipäivän tekele. Mun tekis vielä kokeilla tätä kyseistä glossy lid-tyyliä ihan kirkkaanpunaisella kiillolla, sillä se näyttäis kyllä tosi siistiltä!

Teen yleensä tällaisia vähän erilaisempia meikkejä tänne blogiin ja mietinkin, että voisin tehdä seuraavaksi ihan perus arkimeikin teille tänne. Oon vihdoinkin löytänyt täydelliset tuotteet arkimeikkiin, joten se postaus on tulossa myöhemmin. Pitäkää kiva sunnuntai!

*Smashboxin tuotteet saatu

4 kommenttia:

  1. Wau mikä look!😍😍

    https://laurajuliaa.blogspot.fi

    VastaaPoista
  2. Ihana lopputulos ♥ Kirkkaan punainen glossy-look näyttäis huulillakin varmasti super hyvältä!

    VastaaPoista

INSTAGRAM

PINTEREST