maanantai 18. syyskuuta 2017

ESMARA BY HEIDI KLUM


Tänään tuli myyntiin Lidleihin tämä paljon keskustelua herättänyt Esmara by Heidi Klum -mallisto ja jo heti aamulla alkoi eri somen kanavat täyttymään keskusteluista. Olin katsellut jo hieman etukäteen, että minkälaisia vaatteita mallistossa tulee olemaan ja oikeastaan ainut vaate, joka mua miellytti erityisesti oli tämä hame. Materiaali tässä hameessa on ihanan pehmeää ja tämä tuntuu mukavalta päällä, sekä hame maksoi vain 15 euroa - woot?! Aika nappilöytö siis. Näin tässä Ilta-Sanomien jutussa aivan upeita asukokonaisuuksia, joissa oli käytetty tämän malliston vaatteita. Vitsit, kun itekin osaisin kantaa leoparditakkia noin upean näköisenä! 

Mutta mitä muita ajatuksia mulle tuli mieleen tähän mallistoon liittyen?


Luin Facebookista aamulla eri ryhmistä keskusteluita, missä oltiin jo ennen kaupan aukeamista menty jonottamaan valmiiksi kaupan ulkopuolelle, ryntäilty ja huudettu kaupassa, kiskottu toisten käsistä näitä vaatteita, tönitty sekä paljon muuta älytöntä. En oikeasti ymmärrä tätä meininkiä, että rynnätään ja käyttäydytään törkeästi muita kohtaan. Saako halvat hinnat oikeasti ihmiset näin pyörälle päästään, että aletaan repimään tavaroita toisten käsistä ja ottamaan niitä pois muiden ostoskoreista ja unohdetaan käytöstavat? Aivan käsittämätöntä touhua. Mielestäni vaatteet eivät kuitenkaan olleet mitään päätä huimaavan erikoisia, vaan aivan tavallisia vaatteita, niin kuin missä tahansa muussakin vaatekaupassa, mutta vaan edullisemmin. Joku olikin heittänyt hauskan kommentin, että oltiinko siellä jonottamassa ämpäreitä, kun suomalaiset noin villiintyi :D Näin myös päivityksen, jossa joku oli laittanut alle kahdenkympin tämän malliston mekon myyntiin nettiin viidenkymmenen euron hintaan! Tuotteita on kyllä joo rajallinen määrä, mutta nyt joku roti tähän touhuun. Huhhuh.


Itse mietin aamun ajan, että jaksanko edes mennä yrittämään ostamaan tuota kyseistä hametta, kun koot on varmaan loppu ja ryysis kauhea. Päätin kuitenkin lähteä edes katsomaan varmuuden vuoksi ja meninkin yhteen vähän syrjemmässä olevaan Lidliin. Siellä ei ollut tätä jo aiemmin mainittua sekoilua ja kauhukäyttäytymistä, vaan minun lisäksi mallistoa oli katsomassa ehkä noin kymmenen ihmistä. Kokoja löytyi ja tuotteita sai katsoa aivan rauhassa. Musta on äärettömän surullista, jos joku joutui kokemaan tuollaista ääliökäyttäytymistä toisilta. 


Mun mielestä tämä mallisto oli aivan älyttömän kiva idea. Yläasteikäisenä ei olisi tullut kuulonkaan, että olisin käyttänyt markettivaatteita, mutta nyt on mun mielestä vaan siistiä, että myös ihan peruskaupoista löytää hienoja vaatteita hyvään hintaan. Ei se vaate siitä mihinkään muutu, vaikka siinä olisi H&M:n logo Lidlin sijaan. Oon miettinyt tän hameen ympärille paljon kivoja asuja ja aion ehdottomasti tulla jakamaan niitä myös tänne blogin puolelle asukuvien muodossa. Onneksi hameita voi vielä näin syksyllä käyttääkin sukkiksien kanssa, sillä olis ollut harmi, jos tämä olisi päässyt käyttöön vasta ensi kesänä.

Mitä mieltä te olitte tästä mallistosta ja kävittekö ostamassa näitä tuotteita? Saitteko katsella tuotteita rauhassa vai jouduitteko ryysiksen keskelle? Kerro mulle kommenteissa! 


6 kommenttia:

 1. Aika samoja vaatteita mitä on muuallakin myynnissä, en siis ole käynyt ostamassa tai edes katsomassa miten ne on tehty. Mitä tulee eläinkuosiin niin se on helppo pukea kaikkien päälle, se muuttuu helposti eri näköiseksi eri vaatteiden kanssa. Itselläni on eläinkuosiset kengät se juttu ja taitaa olla muutama laukkukin. Mutta ei itseään kannata vuorata sillä :) Kiva väri hameessa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, ei mitään tajunnanräjäyttävää, normaaleja vaatteita! :)

   Täytyy kyllä jossain vaiheessa kokeilla tuota leokuosia, jotenkin tulee ehkä liikaa mieleen teiniajat, kun sitä leokuosia oli löydyttävä kaikkialta. :D

   Kameli toimii kyllä älyttömän hyvin varsinkin nyt syksyllä ja tuo hame oli kyllä hyvä ostos!

   Poista
 2. Kolme vaatetta ostin ite. Ihan rauhallista täällä oli vaikka oli niitä hamstraajiakin liikkeellä :)

  VastaaPoista
 3. Mä ostin saman hameen! Ajattelin, että jos töiden jälkeen kaupassa käydessä niitä vielä on niin sitten otan. Toi on muuten tosi kiva päällä, joten onneksi niitä vielä oli, mutta jotenkin jonottelut näihin tai esim. H&M -yhteistyömallistoihin tuntuu jotenkin niin hölmöltä. Ennen sitten jätän ostamatta kun menen seitsemältä aamulla jonkun kaupan oven taakse :'D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinäpä sen sanoit - ymmärrän jonottelun jos siellä on OIKEESTI jotain tosi hienoa, erilaista kamaa tulossa myyntiin, mutta nää oli kyllä aivan perusvaatteita :) Hyvä kuitenkin, että sait tän hameen kans ostettua, tää on tosi monikäyttönen asuun kuin asuun!

   Poista

INSTAGRAM

PINTEREST