perjantai 15. syyskuuta 2017

BONJOUR


ASU

Baskeri - Stockmann
Takki - Levi's (Kirppari)
Pooloneule - Nelly, Veromoda
Hame - Ginatricot
Nilkkurit - Asos
Lasit - Ray-ban

---

Siitä onkin vierähtänyt jo pari päivää, kun viimeksi julkaisin postauksen, mutta täällä ollaan taas! Mun hattuvillitys on saanut uuden tulokkaan, nimittäin punaisen baskerin. Tän punaisen vieressä oli myös keltainen versio, joka jäi kyllä kaivertamaan mieltä. Se pitää vielä ehkäpä hankkia, mutta sitten näitä baskereita on jo ihan tarpeeksi, enkä niitä jokaisessa värissä tarvitsekaan :D Tää Stockan baskeri oli halvempi kuin se NA-KD:n musta ja tää maksoikin vain kympin.

Päälleni valikoitui tänään mun uusi harmaa pooloneule, joka on peeeerfect! Etsin kivijalkakaupoista tollaista isoa, harmaata ja muhkeakauluksista neuletta, mutta mistään ei tuntunut oikein löytyvän mieluista, joten päädyin etsimään netistä ja vihdoin tärppäsi. En ollutkaan pitkään aikaan tilannut Nellylta ja olin todella yllättynyt siitä, kuinka nopeasti paketti tuli! Paketti lähetettiin maanantaina ja jo tiistai päivällä se oli noudettavissa postista. Kelpaa todellakin tällaiselle malttamattomalle tyypille, joka päivittää paketin seurantaa joka minuutti!

---

Nyt lähipäivinä mulle on tullut uusia kivoja suunnitelmia ja töitä blogiin liittyen, josta oon kyllä todella innoissani. Menee vielä kuitenkin hetki, ennen kuin pääsen kertomaan niistä teille. Joka päivä todellakin kannattaa tehdä jotain unelmiensa eteen ja se on tuottanut tulosta. Toivotaan, että toi valo tunnelin päässä ei nyt sammuisi, koska nyt on ollut kyllä rankkaa - puolin ja toisin. Pitäkää kiva perjantai!

4 kommenttia:

 1. Vautsi mikä asu!

  -Mikaela
  www.inhimillinenturhamaisuus.fi

  VastaaPoista
 2. Pakko tulla sanomaan, että näytät ihan törkeen hyvältä tässä asussa! Melkein tekisi näiden kuvien perusteella mieli käydä ostamassa tollainen baskeri, mutta en kyllä tiedä onko se yhtään mun tyylinen sitten loppujen lopuksi. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos!! ♡ Käy ehdottomasti edes kokeilemassa, mäkin luulin et näytän ihan hölmöltä, mut nykyään kuljen baskeri päässä harva se päivä :D

   Poista

INSTAGRAM

PINTEREST