maanantai 4. syyskuuta 2017

7 SYKSYN LEMPPARITRENDIÄ


Kuvat: Pinterest

Sieltä se syksy saapui ryminällä ja myös uusia kivoja trendejä! Tein tällaisen samantapaisen postauksen kesällä ja se sai paljon näyttökertoja, joten päätin tehdä nyt myös syksyn trendeistä kollaasia, sillä se selvästikin näytti teitä kiinnostavan. Näistäkin löytyy trendejä, jotka ovat olleet pinnalla jo esimerkiksi viime syksyllä, mutta ajattelin ottaa ne tähän mukaan, koska noh, miksi ei? 

---

1. RUUTUBLEISERIT JA RUUTUHOUSUT
Kesän lempparitrendeissä tätä gingham-kuosia näkyi myös, eikä se ole lähdössä vielä pois. Tähän ruutubuumiin on nyt myös tullut mukaan ylisuuret bleiserit. Tän kanssa saa olla tarkka, ellei halua näyttää toimistotädiltä, mutta esimerkiksi tässä kuvassa näkyvässä asukokonaisuudessa se toimii. Olen nähnyt myös tällaista bleiseriä yhdistettynä samaa kuvioita oleviin housuihin ja se on toiminut aivan älyttömän hyvin. Jos ei halua ostaa uutta bleiseriä, kirppiksiltä löytyy varmasti tämäntapaisia eri väreissä.

2. BASKERI
Oi kyllä, baskeri on back! Mun edellisessä postauksessa näkyikin mun baskerini ja tykkään siitä aivan super paljon. Tää on ehdottomasti yks tän syksyn cooleimmista asusteista ja muotiviikoilla onkin vilissyt baskereita vaikka missä väreissä ja materiaaleissa. 

3. VAKOSAMETTI
Näin Monkissa vakosamettipöksyjä ja vaikka en oo ennen pitänyt oikeen minään vakosamettia, ne olivat aivan ihanat ja oikeen harmittaa, että jätin ne kauppaan. Täytyy ehkä kuitenkin hankkia ne, vaikka materiaali onkin vähän erilaisempi kuin mitä mulla yleensä on päällä. Myös takeissa vakosametti toimii erittäin hyvin!

4. TEDDYKARVATAKIT
Kaupoissa on näkynyt ihan kokonaan teddykarvaisia takkeja ja sitten tällaisia, missä vuori on teddykarvaa. Mua miellyttäisi eniten juurikin tällainen teddyvuorellinen takki, joka lämmittäisi kivasti vaikka ympäri talven. Joissain takeissa oon tosin huomannut, että karvaa ei olekaan enää hihoissa, joka on mun mielestä vähän mälsää, koska sillä ei sitten välttämättä tarkenekaan kun tulee kylmempi. Pitää metsästää siis sellainen, missä tota teddya on myös hihoissa - terkuin vilukissa...

5. PUFFERI
Näitä on näkynyt jo monena monena vuonna, mutta en oo vieläkään saanut hankittua tällaista perustakkia itselleni. Talvitakit on ollut mulle aina vähän ongelmallinen asia, sillä kulkisin mieluusti farkkutakissa ympäri vuoden, mutta se ei ihan näillä leveyspiireillä onnistu. Musta ja keltainen pufferi on erityisesti mun mieleen! 

6. PITKÄ FARKKUTAKKI
Farkkutakeista puheen ollen - vaikka omistankin monta farkkutakkia, tällaista pitkää mulla ei ole. Nyt on kuitenkin alkanut näkymään niin kaupoissa kuin katukuvassa enemmän tällaista pidemmän mallista farkkutakkia. Toi rikottu helma tossa farkkutakissa pisti muuten heti silmään, täydellistä!

7. KIILTONAHKATAKIT
Ja takkilinjalla jatketaan. Kiiltonahkaa on myös näkynyt jo useampana vuonna, mutta itse oon nyt vasta alkanut lämpenemään näille kiiltonahkatakeille. Hametta ja korkkaria löytyy multa kiiltonahkaisena kyllä, mutta tätä takkia jotenkin vierastin. Mun pitkien ja mustien hiuksien kanssa tällaiset pitkät mustat takit on näyttänyt jotenkin hölmöiltä. Saas nähdä, ostanko tällaisen itselleni vielä tänä syksynä, sillä onhan tuo nyt upea.

---

Onko teillä jotain samoja suosikkeja vai mikä on teidän lempitrendi tällä hetkellä?

2 kommenttia:

  1. Aivan ihana blogi, löysin tämän vasta nyt. Selkee listaus ja tosi makeet kuvat jotka selventää asiaa. Ono sinulla vastaava postaus tälle syksylle/talvelle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei, ihanaa että löysit blogiini! Sunnuntaina on itse asiassa tulossa tämän syksyn trendeistä juttua :)

      Poista

INSTAGRAM

PINTEREST