keskiviikko 23. elokuuta 2017

ONGELMAKOHTA


ASU

Tekonahkatakki - H&M
Pitsitoppi - Vila
Farkut - Monki
Nilkkurit - Asos
Laukku - H&M
Korvikset - Jovelly
Choker - H&M
Lasit - Ray-ban

---

Monet onkin jo saattanut huomata, että harvoin multa löytyy omaa kokoa olevaa takkia päältä. Mun oma nahkatakki tuntui päällä jotenkin ahdistavalta, joten päädyin laittamaan päälle poikaystävän nahkatakin. 

Mä käytän yleensä massiivisempia takkeja piilottaakseni mun reisiä ja lantiota. En oo yhtään sujut niiden kanssa, kun ne on niin paljon isommat verrattuna mun muuhun vartaloon. Takit, jotka ei tule yli pepun ei vaan tule kuuloonkaan, ainakaan tällä hetkellä. Välillä saatan uskaltaa laittaa lyhyemmän takin, mutta sitä käy harvoin. Aika monella on varmaan omassa kehossaan jokin ongelmakohta ja se mulla on tämä. Oon kuitenkin jo oppinut ihan hyvin elämään senkin asian kanssa, että mä nyt satun olemaan vähän isoreitisempi kaveri, mutta ongelmakohtieni piilottamisesta haluaisin päästä eroon. Tuskin kukaan muu kuin minä huomaa näitä asioita. 

Oonkin tainnut jo ennenkin puhua itsetunto-ongelmista täällä blogin puolella ja tää asia on kyllä niin pieni murheen aihe siihen nähden, minkälaisia kamppailuja olen itseni kanssa ajan saatossa käynyt. Mutta päivä päivältä sitä oppii hyväksymään itsensä sellaisena kun on. Pikku hiljaa.

''And I said to my body, softly. 'I want to be your friend.' it took a long breath, and replied. 'I have been waiting my whole life for this.'''

6 kommenttia:

 1. Ihana tyyli! Näyttää tosi hyvältä. :) <3

  VastaaPoista
 2. Siis wau😍 Näytät ihan älyttömän hyvältä!😘
  Jään kyl seurailee sun blogia, sulla aivan ihana tyyli!

  https://laurajuliaa.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos tästä piristävästä kommentista sulle! ♡♡

   Poista
 3. Oot kyllä aivan uskomattoman upea ihminen ulkoapäin kuten sisältäpäinkin! ♥ Seurailen aina mielenkiinnolla sun blogia ja odottelen milloin sulle tulee uusi postaus ulos. Sun tyyli on myös aivan ihana, niinkuin näissäkin kuvissa olevat vaatteet! :)

  elllamaija.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon tästä kommentista, tällaiset piristää mua enemmän kuin osaat kuvitella! ♡ Melkeen itkua tihrustan :'D Kiitos ♡

   Poista

INSTAGRAM

PINTEREST