torstai 24. elokuuta 2017

MITEN PUKEUTUA KOULUUN?


ASU

Paita - Bikbok
Farkut - Monki
Kangaskassi - Marimekko
Kengät - Puma
Rusettisukat - Ginatricot
Lasit - Ray-ban
Korvikset - Jovelly

---

Koulut on jo varmaan suurimmalla osalla alkaneet ja monien päässä taitaakin pyöriä ajatus, että mitä sitä pukis sitten sinne koulun penkille. Itse tykkään pukeutua kouluun aika rennosti ja välillä laitankin perus hupparit ja lökärit, mutta välillä on kiva myös panostaa hieman. Collegepaidat ja erilaiset hupparit on ihanan rentoja heittää päälle kouluun, eikä tule kylmä, vaikka ainakin meidän koulun ilmastointi puhaltaa välillä aika kylmää ilmaa. Joskus saatan olla ihan takki päällä koulussa, jos mulla on esimerkiksi t-paita tai toppi, mutta takkikaan ei oo aina se kaikkein mukavin päällä sen kuusi tuntia. Tärkeintä on, että pukee päälle ne vaatteet missä tuntee olonsa mukavaksi! Hiukset heitän yleensä ponnarille taikka nutturalle koulupäivän ajaksi, koska mun pitkät kutrit roikkuu ties missä ja kokoajan pitää olla hipomassa hiuksia parempaan asentoon, että ne ei olisi naamalla. 

Ton Marimekon kangaskassin oon todennut erittäin käteväksi kassiksi kouluun, sillä kyllästyin mun Adidaksen reppuun ja mulla tuli selkä siitä usein kipeäksi. Ei sillä, että painavaa kangaskassia olisi helpompi kantaa ja paikat ei siitä kipeityisi, mutta tää vaihtoehto toimii ainakin mulla paremmin. Tonne myös mahtuu kaikki tärkeimmät mukaan tietokoneesta vesipulloon ja eväisiin. 

Pakko myös vielä kertoa noista sukista, sillä en oo ikinä nähnyt söpömpiä sukkia! Katselin yks päivä Ginan nettikauppaa ja näin noi siellä ja ihastuin noihin ensisilmäyksellä. Noita mun muistaakseni myytiin myös mustana ja viininpunaisena. Ihana piristys tähänkin perus arkiasuun! 

Miten te tykkäätte pukeutua kouluun? 

2 kommenttia:

 1. Onks ne noi sukat missä on noi rusetit? 😍 Tarvitsen!

  ~ Jasmin N
  🌿littlethingswithjassy.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juurikin noi! Suosittelen kyllä hankkimaan, piristää asua kyllä kummasti :)

   Poista

INSTAGRAM

PINTEREST