maanantai 28. elokuuta 2017

LIFE UPDATE

En oikein tiedä miten tämän aloittaisin ja mitä edes aion kertoa teille, mutta mä yritän. 

Viikonloppuna sain kuulla asian, joka muutti mun koko elämän kertaheitolla. Torstai-päivällä mulla oli asiat vielä niin hyvin; paljon kivoja suunnitelmia tulevaisuudelle, työssäoppimispaikan varmistuminen, koulusta valmistuminen lähestyy pikavauhtia ja paljon muuta. Mutta nyt missään ei ole enää mitään järkeä. Mun yksi pahimmista peloista kävi toteen ja en olisi ikinä arvannut, että se tapahtuisi. Mutta mitä vaan voi tapahtua, milloin vain ja kenelle vain.

Mun yksi lähimmäinen on siis sairastunut erittäin vakavasti. Mun jaksaminen on aika nollissa tällä hetkellä ja kaikki energia menee siihen, että pystyn käymään koulussa ja tekemään tehtävät edes jotenkin. Aion tällä viikolla pitää vähän matalempaa profiilia täällä blogissa, että saisin mun ajatukset jotenkin edes kasaan. Yritän kuitenkin parhaani ja en aio mitään pitkää radiohiljaisuutta täällä pitää, koska tää on kuitenkin se asia, mitä mä haluan tehdä - kävi miten kävi. Haluaisin tehdä juurikin näitä asioita, jotka vie mun ajatukset muualle tästä kaikesta surusta ja pahuudesta, mutta nyt tuntuu, etten pysty tekemään yhtikäs mitään.Olkaa kiitollisia siitä, mitä teillä on ja nauttikaa elämästä. Olkaa kiitollisia siitä, jos teidän perheenjäsenet ovat terveitä ja kaikilla on kaikki hyvin. Muistakaa kertoa kuinka paljon rakastatte, koska joskus se voi olla jo liian myöhäistä. Pysähtykää oikeasti hetkeksi ja miettikää, mitä kaikkea teillä on ja kuinka onnellisia te saatte siitä olla. Mikään ei ole itsestäänselvää. Mä uskon ja toivon, että jonain päivänä kaikki olisi vielä hyvin. Vaikka nyt kaikki kaatuu päälle ja pää ei vain pysy tässä kaikessa mukana, toivon, että joskus voin vielä olla onnellinen. 

Toivottavasti ymmärrätte, että tarvitsen nyt hetken aikaa, jotta pystyn taas keskittymään tähän täysillä. En pysty antamaan teille haluamaani sisältöä, jos en panosta siihen täysillä. Kiitos kaikille ystäville ja lähimmäisille tuestanne ja tsempeistänne - ne ovat merkinneet mulle enemmän kuin tiedättekään. 

4 kommenttia:

INSTAGRAM

PINTEREST