tiistai 15. elokuuta 2017

KORUJA JOKA LÄHTÖÖN + ALEKOODI

 Sain yhteistyön merkeissä Jovelly.com verkkokaupasta koruja ja heillä olikin vaikka mitä ihanuuksia! Jovelly on siis uusi kotimainen korujen verkkokauppa ja heidän valikoimiinsa kuuluu niin kaulakoruja, korviksia, sormuksia kuin rannekorujakin. Toimitus heiltä oli aivan älyttömän nopeaa, sillä seuraavana päivänä paketti olikin jo mulla ja se tuli suoraan kotiovelle! Asiakaspalvelu Jovellyn puolelta oli erinomaista ja jäi tosi hyvä mieli heidän kanssa asioimisesta. Verkkokauppaan tulee joka viikko uutuuksia ja hinnat eivät päätä huimaa. Plussaa myös ilmaisesta palautuksesta! Maksutavat sekä muut infot koko-oppaasta lähtien löytyvät heidän sivuiltaan.


 Ensimmäiseksi mun silmiin pisti tämä aivan upea timanttinen choker. Vaikka koristeet ovatkin näyttävät, koru on ihanan kevyt päällä. Mun useimmat korut on enemmänkin arkikäyttöön soveltuvia, joten tämä oli kiva lisäys mun chokereihin. Ei tätä voi kuin ihastella - terkuin harakka!


 Marmorikuosi on mun mielestä aivan älyttömän kaunis sekä ajaton ja kyseistä kuosia löytyykin multa pöydiltä, kännykänkuorista ja nyt koruistakin! Kullan ja marmorin yhdistelmä on aivan bueno ja näitä voi käyttää niin arkena kuin juhlassakin. Ihanat simppelit korvikset! Linkki näihin löytyy täältä.


Marmorilinjalla jatketaan! Oon ollut aina vähän huono käyttämään rannekoruja, kelloja sun muita, mutta jos tämä kaunokainen saisi mut käyttämään enemmän ranteessa koruja. Tykkään erityisesti tän korun mallista, sillä tää on helppo laittaa ja ottaa pois. Lukolliset rannerenkaat on vähän hankalia tällaiselle rähmäkäpälälle.


 Tällaisia perus chokereita multa löytyykin jo mustana, niin tämä valkoinen on ihanan freesi välillä vaihtaa sen ainaisen mustan tilalle! Toi kultainen lukko sopii tähän aivan täydellisesti, koska valkoinen ja kulta on aivan älyttömän kaunis yhdistelmä. Tämä pääsee varmasti ahkeraan käyttöön!


 Oon aina tykännyt näyttävistä sormuksista ja tämä isolla lasikivellä varustettu sormus kyllä sulatti mun sydämen täysin. Jos joskus menen kihloihin ja naimisiin, haluan ehdottomasti mun sormuksen olevan tämän kaltainen. Niin kaunis ja näyttävä, mutta ei liian överi. Ja kultainen, tottakai!


 Rakastuin tähän yhdistelmään, vaikka aluksi luulin ettei nämä sopisi yhteen. Tuli kunnon real life Esmeralda -fiilis noista korviksista! Pitsichokerit on nyt myös mulla kovassa käytössä ja halusinkin jonkun tällaisen vähän paksumman ja näyttävämmän, jota voisi esimerkiksi käyttää joissain juhlissa. Ja noh, miksei myös arkenakin! Kyseinen pitsichoker on tulossa myyntiin heidän verkkokauppaansa pian. 

---

Mulla olis teille ihanille lukijoilleni vielä kyseiseen kauppaan alekoodi! Koodilla emilia15 saatte 15% alennusta koko verkkokaupan valikoimasta. Alekoodi on voimassa viikon ajan 22.8 asti, eli nyt todellakin kannattaa hyödyntää kyseinen alekoodi ja täydentää koruvarastot! Klikkaa shoppailemaan tästä.

Jos teille heräsi kysymyksiä näihin liittyen, vastaan mielelläni! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

INSTAGRAM

PINTEREST