maanantai 14. elokuuta 2017

FLOW THROUGH THE PHONE

En oikeastaan tykkää tehdä puhelimella otetuista kuvista yleensä postausta, mutta festarialueelle ei saanut viedä kameraa, ellei ollut erillistä kuvauslupaa. Joten tällä kertaa mennään mun kameran rullasta löytyneillä kuvilla!


Ekan festaripäivän meikki ja hiukset näytti tältä! En jaksanut alkaa extrailemaan ton meikin kanssa mitenkään erityisemmin, kun tiesin olevani aurinkolasit päässä suurimman osan ajasta. / Ja tääääältä tullaan, mun elämäni eka Flow! / Koko festarialue oltiin ''koristeltu'' todella hienosti ja ennen pidin Ruisrockin aluetta mun lempparina, mutta tää on kyllä kaikista parhain tähän mennessä; selkeä, tilava ja hienosti toteutettu. Asfaltti toimii muutenkin paremmin käytännössä hiekkakentän sijaan. / Lana Del Reyn esiintyminen perjantaina oli aivan mahtava! Ton naisen ääni on kyllä aivan upea, kylmät väreet meni. Vanhemman tuotannon biisit toi kunnon flashbackit. Young Thugin keikka perjantaina oli kyllä pettymys - ei tainnut esiintyminen maittaa hänellä tuolloin, harmi!


Päivä 2 ja lauantain festariasu. Päällä sama toppi niin kuin perjantainakin, koska ihastuin siihen aivan totaalisesti ja haluaisin vaan aina pitää tota pitsitoppia päällä! / Hiukset myöskin samanlaisilla pikkunutturoilla kuin perjantainakin, mutta nyt vähän erilaisempaa silmämeikkiä. / Jungle Juice Barissa tuli kyllä käytyä useasti, koska heidän smoothiensa oli normaalihintaisia eikä festarilisää heidän hinnastoissaan oikeastaan ollut. Mun lempparismoothiet JJB:ssa on Pink Panther ja El Tucan! / Juotiin smoothiet viihtyisällä chillailualueella. Bongatkaa söpöt pahvieläimet (!!!)


Telttalavan kattokoristeet, joista tuli kyllä kieltämättä mieleen punasolut - vai oonko vaan outo? Festarialueella oli muutenkin todella paljon taidetta ja nähtävää kyllä riitti. / Welcome to the jungle! / Jaaaa sieltä se ukkosmyrsky saapuukin, mistä varoiteltiin. Noin viisi minuuttia tämän kuvan ottamisen jälkeen alkoi tuulemaan, ukkostamaan ja satamaan aivan täysillä. Juostiin sitten sadeponchot päällämme suojaan ja onneksi tajuttiin ennakoida laittamalla ne päälle ennen kuin sade alkoi! Oli kyllä aikamoinen kokemus juosta tuhansien ihmisten joukossa ympäri festarialuetta toisten kiljuessa ja huutaessa. Kyllä muakin kieltämättä vähän jänskätti, koska tollaiset myrskyt on kyllä vähän arvaamattomia. Onneksi ei käynyt pahemmin. Danny Brownia ei ehditty näkemään, sillä hän ehti esiintymään ehkä alle minuutin ja sitten myrsky alkoi. Siinä sitten vietettiin parisen tuntia aikamoisessa tietämättömyydessä, että onko enää illan muita keikkoja vai kannattaisiko vain lähteä kotiin. Onneksi päästiin kuitenkin katsomaan Alman keikka, joka oli aivan huikea ja tanssijalka saatiin vipattamaan! Yksi parhaimmista suomalaisista artisteista ehdottomasti. / Myrskyn jälkeinen taivas 


Vikan päivän lookia näkyykin tässä, punaista Flow'n teeman kunniaksi! / Jonotettiin noin tunnin verran Frank Oceanin merchandisea, mutta oli se sen arvoista! Onneksi tultiin myös ajoissa alueelle, niin pystyikin jonottamaan ihan rauhassa missaamatta ketään esiintyjää. Tuolta sai siis ostettua valmiin paidan tai sitten painattamaan omaan vaatteeseen kuvan. Mun mielestä todella hauska idea! Olisi ollut kiva painattaa esimerkiksi farkkutakin selkä, mutta se nyt jäi tekemättä. / Tän paidan tuutte varmasti näkemään joissain asukuvissa myöhemmin!


Mulla oli mun Puman platformit perjantaina ja lauantaina, mutta lauantain myrsky vähän kasteli ne, joten sunnuntaina jalkaan päätyi nämä Stan Smithit. Nää on kyllä niin mukavat jalassa! / Sunnuntain asua part 2. / FRANK OCEAN. Tätä hetkeä mä olin odottanut niin kauan ja en voi vieläkään uskoa, että mun unelmasta tuli totta. Tämän miehen biisit merkitsee mulle todella paljon ja oli kyllä itkulla pidättelemistä tuolla keikalla. Self Controlin kuuleminen livenä oli kyllä sanoinkuvaamattoman upeaa ja se onkin yks mun lempparein biisi häneltä. Koko esitys oli niin kaunis ja koko tunnelma keikalla oli ihan huikea. En oo ikinä nähnyt mitään vastaavaa. En tuu unohtamaan tätä ikinä. / Ja tähän päättyikin sit mun kesäloma, joka olikin muuten yks parhaimmista kesistä hetkeen. Kiitos Flow, ensi vuoteen! 

2 kommenttia:

INSTAGRAM

PINTEREST