sunnuntai 6. elokuuta 2017

ENSIMMÄINEN TATUOINTI


Siinä se on, mun eka tatuointi. Vielä paranemisvaiheessa, mustetta siellä täällä ja rupea, mutta ei se haittaa. Se kuuluu asiaan.

 Mietin mun ekaa tatuointia todella pitkään. Aloin suunnitella sitä tosissaan ehkä 15-vuotiaana ja ideoina oli niin lempiartistin lyriikoita kuin voimaannuttavia sanojakin. Pitkittelin tätä jostain syystä ihan älyttömän pitkään ja alunperin mun pitikin ottaa tämä 18-vuotis synttäreinä. Jotenkin ne 15-vuotiaana suunnitellut tatskat jäi unholaan, kun aloin miettiä, että haluan oikeesti mun ekan tatuoinnin olevan sellainen, jolla on oikeasti merkitys ja joka on mulle henkilökohtainen. Sellainen, joka ei tulisi kenelläkään muulla vastaan. 

Tatuoinnissa lukee siis Qwancos & Qwandor, jotka on mun edesmenneiden koirien kennelnimet. Nemo ja Oliver on ja tulee aina olemaan mun elämäni koirat ja nyt he ovat mun kanssa ikuisesti. Oon ollut aina todella eläinrakas ja Nemo ja Oliver olivat mun ensimmäiset koirat. Muista perheen koirista ei ole juurikaan muistikuvia, koska olin vielä niin pieni. Rakkautta koiriin ei voi oikeasti ymmärtää, ellei ole itse omistanut koiraa. Se on sanoinkuvaamatonta, miten paljon voikaan jotain rakastaa. Oliver lähti pilvien päälle kaksi vuotta sitten ja Nemo on ollut pian vuoden veljensä Oliverin kanssa Sateenkaarisilloilla. 


Mua on aina miellyttänyt tekstitatskat, vaikka joillekin ne voi olla liian tavallisia ja massaa. Mutta mulle tää on enemmän kuin tatuointi, tää on muisto mun parhaista kavereista. Mietin myös jossain vaiheessa ottavani ihan kuvan meidän pojista, mutta jotenkin tää teksti tuntui enemmän omalta. 

Oon jo päässyt pahimmasta surusta yli, enkä alkanut vollottamaan tatuointipaikalla vaikka niin pelkäsinkin! Mulla on nyt vaan parempi fiilis siitä, että Nemo ja Oliver kulkee aina mun mukana, minne tahansa ikinä menenkin. Tää on ollut parhain hankinta pitkään aikaan ja rakastan tätä tatuointia aivan älyttömästi. Kiitos ihanalle Noralle (Heirtattoo), joka teki tän mulle. Voin vaan olla sulle ikuisesti kiitollinen tästä, kuinka kauniin tatuoinnin teit mun rakkaista.


''Kun sinä luulet, että koirasi on kuollut, olet väärässä. Koirasi vain nukkuu, sinun rinnassasi, sydämesi vieressä. Ja kun se on nukahtanut sinne, sinua itkettää koko ajan. Miksikö? Koska koirasi heiluttaa häntäänsä rinnassasi. Ja se sattuu. Tottakai se sattuu, kun häntä heiluu siellä, rintasi sisällä. Ja se heiluu usein, koska se heiluu aina, kun koira herää. Se haluaa kiittää sinua. "Kiitos, että annoit minulle lämpimän paikan, jossa nukkua, aivan sydämesi vieressä."

2 kommenttia:

 1. Niin ihana tatuointi! Ja ihana idea. Olen itsekin joskus aatellut, että jos joskus tulen tatuoinnin ottamaan haluaisin sen liittyvän jotenkin tähän ensimmäiseen omaan koiraani ❤ eikä sitä tosiaankaan voi ymmärtää, jos ei itsellä ole koiraa ollut. Tuo oma karvaturrikkani on ollut nyt vieressä reilut viisi vuotta, enkä päivääkään vaihtaisi pois!

  vilmakotro.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon ♡ Suosittelen ottamaan, se on ainakin tatuointi mitä et tule koskaan katumaan. Koirat on vaan rakkautta, mun henki ja elämä!

   Poista

INSTAGRAM

PINTEREST