lauantai 5. elokuuta 2017

5 TÄN HETKEN LEMPPARIJUTTUA

En varsinaisesti tee ikinä mitään kuukauden suosikit-postauksia, mutta välillä on kiva tehdä tällaisia satunnaisia lempparipostauksia! Tällä kertaa lemppareihin päätyi aika monipuolisesti vähän kaikenlaista, joten hypätään suoraan postauksen asiaan.


1. LAITILAN SITRUUNASOODA

Mut tunnetaan Pepsi Max-addiktina, mutta välillä on kiva juoda muutakin! Tykkään sitruunasta älyttömän paljon erilaisissa juomissa, mutta jos sitruunaa on ruoassa tulee väkisinkin ällötysolo. Sitruuna pysykööt juomissa, kiitos! Näitä on tultu juotua tän kesän aikana parikymmentä tölkkiä ja tästä taisikin tulla mun kesän herkkujuoma. Plussaa myös suomalaisuudesta!


2. KIRPPARILTA LÖYDETYT FARKKUSHORTSIT

Tänä kesänä ei hirveästi shortsikelejä ole ollut, mutta nyt tämän parin viikon aikana oli onneksi vähän lämpimämpää ja hokasin, että mulla ei vieläkään ole niitä täydellisiä farkkushortseja. Parit shortsit löytyy kyllä, mutta en tykkää niiden mallista ja siitä, miten ne istuu päällä. Oon mieluummin vetänyt vaan esimerkiksi farkkuhameen ylleni, kun shortsit on ollut vähän out of my comfort zone jostain syystä. Tykkään kierrellä kirppareita ja löysinkin nämä hyvässä kunnossa olevat shortsit kympillä. Nää on vaaleaa farkkua ja rusketuksen kanssa nää on aivan napakymppi! Rikotut lahkeet on myös mun mieleen. Tykkään myös siitä, että nää pitenee hieman takaosaan päin, ettei peppu vilku. Toivottavasti saan vedettyä nämä vielä päälleni tänä vuonna, mutta ainakin ensi kesäksi on sitten shortsit valmiina!


3. SYNTYMÄPÄIVÄLAHJAKSI SAATU ARIANA GRANDEN HAJUVESI

Vietettiin viime viikolla mun jonkinlaisia etukäteissynttäreitä perheen kesken ja sain tämän pitkään haluamani Ari by Ariana Grande hajuveden lahjaksi. Mulle tulee tosi helposti pää kipeäksi hajuvesistä, mutta tää on just hyvän tuoksuinen, eikä pää tule kipeäksi. Mulla ei myöskään ikinä ole ollut tämän hajuista hajuvettä, kun tuntuu, että nuuhkuttelen kaupoissa aina niitä samantapaisia tuoksuja mitä mulla jo on. Tämä tuoksu on just sopivan nuorekas, tyttömäinen, hedelmäinen ja kukkainen - mistä mä tykkään! 


4. ADIDAS STAN SMITH KENGÄT

Mun poikaystävä on aikamoinen kenkäfriikki ja tuntuu, että meille tulee uusia kenkiä kokoajan ovista ja ikkunoista. Itselläni on kuitenkin aika vähän kenkäpareja verrattuna häneen ja hän halusikin antaa minulle nämä puhtaanvalkoiset Stan Smithit vihreillä yksityiskohdilla. Mun Nike Air Forcet on jo hieman nähneet elämää, joten pränikkä valkoinen kenkäpari oli ihan kiva saada. Tämä klassikkomalli toimii aina!


5. KOLME KAPPALETTA CHOKEREITA

Kuten taisinkin jo joissain asupostauksissa kertoa, olin pitkään käyttämättä chokereita, mutta nyt oon taas lämmennyt niille. Ostin tän kolmen kaulakorun paketin H&M:sta ja hintaa taisi olla vain 8 euroa, joten edullisesti sai kolme korua! Tuollainen musta samettinen choker mulla oli jo ennestään, mutta tuo on hieman ohuempi versio. Pitsiset on ollut jo hyvässä käytössä ja tykkään niistä aivan älyttömästi! Nämä vaan tuntuu viimeistelevän asun kuin asun, vaikka muuten oon aika huono käyttämään erilaisia koruja. 

---

Sellaiset lempparit tällä kertaa! Oliko teillä jotain samoja lemppareita? Huomenna olisi tarkoitus tulla postausta mun viimeisimmästä hankinnasta ja tarkkasilmäisimmät taisikin jo huomata eilen vilauksen siitä mun muissa somekanavissa. Siihen asti, moikku!

2 kommenttia:

 1. Sulla on aina ihan super kauniita kuvia ♥ Noi addun kengät kyl toimii asussa kuin asussa.

  psstt... ajattelin, että sua vois kiinnostaa mun blogissa oleva luomiväripaletti arvonta
  ---> https://tthekidult.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos super paljon sulle ♡ Hei kiitti vinkistä, käyn tsekkaa :)

   Poista

INSTAGRAM

PINTEREST