torstai 10. elokuuta 2017

20
Teinivuodet on nyt takana ja meikä täyttää tänään 20 vuotta. Oon kyllä oottanut tätä päivää kauan, koska nyt on oikeesti sellainen fiilis, että oon aikuinen. En oo enää mikään pikkutyttö, vaan nuori nainen. Lapsuuden muistot tuntuu vieläkin kuin eiliseltä, eikä tätä ajankulua vaan voi käsittää. Muutin omillenikin jo neljä vuotta sitten - mihin tää aika oikeesti menee! Tästä tää elämä vasta alkaa ja katsotaan, mitä tulevaisuus tuo tullessaan. Luulin pienenä, että 20-vuotiaana on hyvä aika pyöräyttää lapsia ja ostaa oma talo, mut nyt sen on kyllä oivaltanut, että ei todellakaan ainakaan mun kohdalla! 

Tän päivän tuun ottamaan aika rennosti; käydään syömässä jossain, ehkäpä jossain terassilla ja vaan nauttia tästä mun päivästä ja hyvästä säästä. En oo mikään baaribilettäjä, joten baarikierrokset jää ainakin välistä. Mitään isoja pippaloita ei ole myöskään tiedossa, sillä huomenna on tiedossa Flow festivalit! Kuinka moni teistä on tulossa? Ite odotan eniten Frank Oceania, Lana Del Reyta, Young Thugia ja Almaa.

---

Ps. Ajattelin, että näin kakskymppisenä uskaltaisin vihdoinkin laittaa kunnon hymykuvan nettiin. Vaikeeta kyllä teki, mutta siinä se nyt on ja pysyy!

4 kommenttia:

INSTAGRAM

PINTEREST