sunnuntai 30. heinäkuuta 2017

VANHA RAUMA


ASU

Paita - Ivyrevel
Farkkuhame - H&M
Kengät - Puma
Korvikset - Glitter
Choker - H&M
Lasit - Ray-ban

---

Tultiin tosiaan torstai-illalla tänne Satakuntaan ja tekemistä on kyllä riittänyt! Eilen käytiin poikaystäväni kotikaupungissa Raumalla, jossa olikin meneillään perinteiset Pitsiviikot. Käyn Raumalla suhteellisen harvoin, vaikka rakastankin tuota vanhaa kaupunkia erittäin paljon! Vanhat talot, kapeat kujat, suloiset kahvilat ja mielenkiintoiset kivijalkakaupat on aina kivaa kierreltävää. Suosittelen käymään tuolla Vanhassa Raumassa, jos ette ole vielä käynyt. Varsinkin näin kesällä se on aivan loistava matkailukohde.

Päälleni valikoitui mun tän kesän lempparipaita, nimittäin tuo oranssinkeltainen Ivyrevelin offshoulder. Paidan kangas on ihanan kevyttä, eikä tullut liian kuuma ton paidan kanssa, vaikka pitkät hihat siinä onkin. Oon jotenkin taas myös hurahtanut chokereihin, vaikka olin pitkään käyttämättä niitä. Viime kesänä mulla oli oikeastaan aina mun musta samettichoker kaulassa, mutta nyt toi pitsinen versio löytyy multa harva se päivä.

Tänään ajattelin vaan olla täällä kotikotona, koska nää pari päivää on ollut aika hektisiä ja ollaan oltu koko ajan menossa. Miten teidän viikonloppu on mennyt?

2 kommenttia:

  1. Vitsi toi paita on kiva, off shoulderit on kyllä lähes poikkeuksetta tosi kauniita ♥

    https://tthekidult.blogspot.com/

    VastaaPoista

INSTAGRAM

PINTEREST