maanantai 24. heinäkuuta 2017

PUMATYTTÖ


Jos pitäis sanoa, että mitkä on mun lempparikengät, ei tarvis kyllä hetkeekään miettiä vastausta. Ne on meinaan ehdottomasti nämä Puman platformit! Multa löytyy näitä kyseisiä popoja nyt kolme kappaletta ja mulla ei oo mitään muuta samaa kenkämallia näin montaa paria. Tykkään näissä erityisesti siitä, että malleja ja värejä on paljon, sekä korkea platform-pohja on mun mieleen. Näissä pareissa on kuitenkin jotain pieniä eroja, vaikka samaa mallia ovatkin.


Mun ihka ekat Puman popot oli nämä Suede Platform Goldit. Bongasin nää viime vuonna Weheartitista ja mut tunnetaankin siitä, että rakastan kaikkea kultaa ja kultaisia yksityiskohtia, joten nää oli kyllä mun näköiset. Kengän kangas on mokkaa ja se on pysynyt yllättävän hyväkuntoisena, vaikka noita onkin jo hinkattu parisen kertaa puhtaiksi, kun olen jossain kuralätäköissä pistänyt menemään. Tilasin nämä siis viime vuonna Junkyardista ja nämä oli silloin normaalihintaiset. Nykyään nämä kengät on yleensä alessa, koska ovat jo kuitenkin vanhempaa mallia.


Mun tokat Suedet löysin Ranskasta keväällä pitkän etsinnän jälkeen. Yritin siis aluksi etsiä näitä netistä, mutta kaikkialta oltiin mun koko tai jopa kaikki koot loppuunmyyty. Luovuin jo vähän toivosta näiden kanssa, kunnes päätin sattumalta Ranskan matkalla käydä kenkäkaupassa nimeltä Courir. Ja perskutarallaa, siellähän noi oli seinällä esillä ja en meinannut uskoa silmiäni! Luulin jo, että näitä kenkiä ei vaan yksinkertaisesti ole olemassa enää missään :D. Kipitin kysymään et oisko mun kokoa ja olihan sitä! Kävikin siis hyvä tuuri näiden kanssa. Ylläri, että näistäkin kengistä löytyy taas jotain kultaista, nimittäin kengän pohjassa on kultaisia hippuja, jotka on mun mielestä todella suloiset! Kameli muutenkin toimii aina ja sopii loistavasti erivärisien denimien kanssa. Nää on ollut kyllä super kovassa käytössä!


Mun uusimmat Pumat on nämä Puma Basket Platformit, jotka mun poikaystävä osti mulle etukäteen synttärilahjaksi! Nää on aivan ihanat ja Eetu kyllä tietää, mistä mä tykkään. Nämä eroaa mun edellisistä platformeista siten, että näissä ei ole mokkakangasta vaan kiiltonahkaa, jota on myös muissakin Basket-mallin kengissä. Toivon, että tuo kiiltonahka pysyisi hyväkuntoisena pitkään, eikä alkaisi murenemaan pois. Nauhat on myös näissä eri materiaalia ja näissä ne tuntui jotenkin ''heikommalta'' teolta ja vaatii ehkä vähän hellempää käsittelyä. Tarkkasilmäisimmät varmaan huomasikin, että näissäkin on ripaus kultaista yksityiskohtaa!

---

Oon aina ottanut näissä Puman kengissä koon 37 (23 cm), jota yleensäkin käytän. Nämä kengät ei ole ikinä hiertänyt tai ei ole muutenkaan ollut ikinä näiden kanssa mitään ongelmaa. Yleensä mulla on ollut aina uusien kenkien kanssa sitä, että ne hiertää aluksi, kun ne ei ole vielä muotoutunut mun jaloille, mutta nämä on tuntunut heti hyviltä. Nämä myös sopii oikeastaan minkä asun kanssa tahansa, joten nää on tosi monikäyttöiset. Oon pitänyt näitä hameiden, mekkojen ja farkkujen kanssa. Lenkkarit + hame on kamala yhdistelmä -höpinät voi heittää romukoppaan ainakin näiden kenkien suhteen, sillä testattu on, että nää sopii mihin asuun vaan! Isot plussat Puman kengille.

Mitkä näistä kengistä oli sun suosikkisi?


2 kommenttia:

INSTAGRAM

PINTEREST