tiistai 11. heinäkuuta 2017

MUOTIMOKA


ASU:

Farkkutakki - Kirppis
Toppi - Bikbok
Farkut - Monki
Kengät - Newlook
Lasit - Ray-ban

---

''Kahta eriväristä denimiä ei saa ikinä yhdistää toisiinsa''
''Ei saa ikinä pitää kahta farkkuista vaatekappaletta samaan aikaan, se on muotimoka''

Höpöhöpö ja vielä kerran höpö! Mä laitan päälleni just sitä mitä haluan ja juuri niin miten mä haluan. Mun mielestä tällaiset ''säännökset'' on niin vanhanaikaisia. Olisi äärimmäisen tylsää, jos kukaan ei ikinä rikkoisi rajoja. Mä oon sitä mieltä, että saa ja pitää pukeutua just niin kuin haluaa - olkoot se sitten jonkin toisen mielestä muotimoka, mutta mun mielestä se on just jees. Yhdistin siis tähän asuun kahta, tai oikeastaan kolmea eri väristä denimiä. Tästä asusta tuli kyllä mun yks lemppari! 

Tänään olisi tarkoitus lähteä illalla bussilla kohti länsirannikkoa vanhempieni luokse vähäksi aikaa. Luvassa olisi Pori Jazzeja, Maxin ja Millin rapsuttelua (paljon), kavereiden näkemistä ja perheen kanssa olemista. Luvassa on siis erittäin kiva viikko! Toivottavasti säät sallii myös sen, että pääsisin käymään Yyterissä. Mun menoa ja melskettä voi seurata Instagramista @emiliakomulainen ja Snapchatista @emiliaidamariaa.

Kivaa viikon alkua teille, palaillaan taas kun pääsen koneen äärelle 

4 kommenttia:

  1. Upea asu, vieläpä kaikki vaatekappaleet erikseen!! :D Ja samaa höpö höpöä sanon tällaselle "muotimokalle"!

    VastaaPoista

INSTAGRAM

PINTEREST