torstai 20. heinäkuuta 2017

KAKSI ERILAISTA SILMÄMEIKKIÄ


Yhteistyössä kosmetologikauppa.fi

Sain valita Sigmalta testiin pari tuotetta ja minä luomivärifriikkinä valitsin tämän Sigman Nightlife by Camila Coelho -paletin ja E40 Tapered blending ja E54 Medium sweeper -siveltimet. Kosmetologikaupan sivuilla on aivan järkyttävän hyvä valikoima Sigman tuotteita, joten pieni valinnan vaikeus iski. Nämä on mun ihka ekat tuotteet Sigmalta, vaikka heidän siveltimiään oon ennenkin jo katsellut. Mun jo jonkin aikaa käytössä olleet Real Techniquesin siveltimet on ollut niin hyviä, että muiden hankkiminen jäi taka-alalle. 


Siveltimiksi valitsin pehmeän ja pöyheän häivytyssiveltimen sekä tiheän ja litteän siveltimen, jota voi käyttää esimerkiksi liikkuvalle luomelle.

Luomiväripaletti oli multa aika rohkea valinta, sillä käytän oikeastaan aina lämpimiä sävyjä; oranssia, keltaista ja punaista. Tän paletin ''pääväreinä'' on burgundy, laventeli ja siniseen taittava violetti. Päätin siis hypätä mukavuusalueeltani pois ja testata kerrankin jotain uutta. Päätin luoda tällä paletilla ja näillä siveltimillä kaksi erilaista silmämeikkiä, ensiksi testasin neutraalia silmämeikkiä ja toiseksi näyttävää smoky eyes-lookia. 


Halusin pitää tämän mahdollisimman neutraalina ja ''arkisena'', joten jätin tummimmat luomivärit pois ja en laittanut irtoripsiä ollenkaan. Luomivakoon laitoin tumman ruskeaa Panache sävyä ja beigeä After Hours sävyä vähän sekaisin mixaillen ja häivyttelin ne pehmeäksi E40 siveltimellä. Liikkuvalle luomelle laitoin kultaista sävyä nimeltä 4 star, jonka taas laitoin E54 siveltimellä. Laitoin tätä samaa kultaista myös kulmaluulle ja silmän sisänurkkaan. Näillä kahdella siveltimellä pystyi tekemään aivan iisisti tällaisen neutraalin arkilookin, joka ei sen kummempia taikoja tarvinnut! Itse tykkäsin tästä kyllä paljon, vaikka kylmemmän sävyiset ruskeat vähän tuntui vieraammalta.


Ja nyt ollaan oikein urakalla pois sieltä mun mukavuusalueelta. Smoky eyes-meikkiä en tee melkein koskaan, koska näytän mielestäni oudolta tosi tummilla luomiväreillä ja vielä sävyinä normaalista poikkeavaa violettia. Ehkä on kuitenkin jo aika kokeilla jotain uutta välillä, ettei ihan täysin kyllästy siihen samaan vanhaan linjaan!

Aloitin ulkonurkasta tummimmalla sävyllä Urbanette, jota jatkoin myös luomivakoon. Silmän sisänurkkaan päin laitoin laventelin väristä sävyä Vip, jonka sitten häivyttelin yhteen tämän tummemman sävyn kanssa. Syvensin vielä sävyjä laittamalla siniseen taittavaa Boogie sävyä luomivakoon ja laitoin tätä samaa sävyä vielä alaluomellekin. Kulmaluulla ja sisänurkassa on samaa kultaista sävyä, kuin edellisessä lookissa. Tähänkään silmämeikkiin en tarvinnut muita kuin jo aiemmin mainittuja siveltimiä, jotka pyörittelin sävyjen vaihtuessa Vero Monan Color Switchissa, ettei meikki mene ihan värioksennukseksi. Tämän silmämeikin kanssa piti vähän työskennellä, sillä jotkut sävyt eivät meinannut ollenkaan blendaantua! Tuon sinisemmän sävyn kanssa oli myös hieman vaikeuksia, sillä väriä ei meinannut aluksi irrota napista ollenkaan, joten sivellintä piti hetken aikaa siinä pyöritellä. Huomasin myös, että nämä tummimmat sävyt hiukan pöllysi, mutta se ei iso ongelma ole mulle.

---

Siveltimistä jäi mulle oikein hyvä vaikutelma! Toimi niinkuin piti, eikä karvoja lähtenyt irti. Luomiväripaletissa oli pigmentit kohdillaan ja sävyjä oli sopivasti yhteen palettiin, mutta jonkin verran oli jo mainittuja blendaamisongelmia sun muita, mutta voipi olla myös tästä käyttäjästä kiinni :D. Kiitokset vielä Kosmetologikaupalle tästä mahdollisuudesta testata Sigman tuotteita! 

Kumpi look oli enemmän teidän mieleen - neutraali vai näyttävä?

4 kommenttia:

 1. Millä otat ja muokkaat sun kuvat? :) Ihanat meikit!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuvaan joko Panasonic G7:lla tai Canon 6D:llä. Muokkaan kuvat puhelimella (..:D) yleensä Color Storylla, Afterlightilla, VSCO.. mitä näitä nyt on. En jotenkin osaa muokata koneella, vaikka laatu säilyisi siten vähän parempana, mut näin ainakin nyt! Kiitos ♡

   Poista
 2. Vau! Mitkä ripset sulla on tossa toisessa lookissa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! ♡ Ne on ebaysta. Vaikka kuvauksessa lukee että ripset olis minkkiä, ei ne oo! Ihan muovia on :D Ebayssa oon huomannu et tota minkinkarvaa tuputetaan joka väliin, vaikka kyse on muovista.
   http://m.ebay.com/itm/5Pairs-100-Mink-Natural-Thick-False-Fake-Eyelashes-Eye-Lashes-Makeup-Extension-/252779237007?hash=item3adad10e8f%3Ag%3AveUAAOSwh2xX%7EItz&_trkparms=pageci%253Ab90682f6-4898-11e7-bc2e-74dbd1808341%257Cparentrq%253A6f94d35515c0ab64f90e325dfff9c4c0%257Ciid%253A6

   Poista

INSTAGRAM

PINTEREST