sunnuntai 16. heinäkuuta 2017

JAZZEJA, YYTERIÄ JA KAUNIITA KESÄILMOJA


Huh, siinä eilisen kuvapläjäys! Oon ollut täällä Porin suunnilla nyt melkein viikon ja huomenna on tarkoitus lähteä takaisin Helsinkiin. Ei oo kyllä vauhtia puuttunut mun päivistä, sillä Maxin kanssa ei aika käy tylsäksi! (Nimimerkillä tälläkin hetkellä pikku poju on mun sylissä :D). Perjantaina Eetu tuli myös mun seuraksi tänne ja koko eilinen päivä menikin kierrellessä Jazzeilla, Yyterissä, Reposaaressa, Ulvilan perämetsissä ja ties missä. 

Päädyin myös kiertelemään vielä aleja ja löysinkin yllättävän paljon kivoja vaatteita, vaikka yleensä löydän kaiken oikeastaan vaan netistä. Näissä kuvissa näkyvä valkokeltaraidallinen t-paita löytyi Carlingisin alesta. Voin tulla näyttämään mun muitakin löytöjä vaikka asukuvien muodossa, vai pitäisikö sittenkin tehdä se ihan perus ostosten esittely - hmm...

Nyt olis aika taas mennä ja nauttia tästä aivan ihanasta säästä, heipsan!

4 kommenttia:

INSTAGRAM

PINTEREST