keskiviikko 26. heinäkuuta 2017

ALELÖYTÖ


ASU

Farkkutakki - Asos
T-paita - H&M
Farkkuhame - H&M
Nilkkurit - Asos
Lasit - Ginatricot

---

Ihan hyvä näin heinäkuun lopussa, että uskalsin vihdoin laittaa farkkuhameen ilman mitään sukkahousuja ja pelkoa jäätymisestä! Kyseinen hame löytyi H&M:n aleista 7 euron (!!!) hintaan ja tämä oli just sellainen, mitä hainkin. Tykkään farkkuhameissa vähän jämäkkäämmästä kankaasta, A-linjasta ja helmassa olevista hapsuista. Mulla on vähän huono tapa, sillä en ikinä jaksa kokeilla vaatekaupoissa vaatteita. Pienessä sovituskopissa vaatteiden vaihtaminen on jotenkin ahdistavaa ja vältän viimeiseen asti sitä, ettei tarvisi ikinä mennä sovariin! Takit ja farkut kyllä kokeilen, sillä niissä voi vähän helpommin tulla huteja. Otin tän hameen siis koossa 36, joka on mulle yleensä se ihan normikoko, mutta huomasinkin sen olevan mulle hieman iso vyötäröstä. Onneksi tämmöiset asiat on korjattavissa :D. Mutta siitä huolimatta, tää on kyllä yks mukavimmista farkkuhameista mitä mulla on ollut.

Huomenna olisikin taas suunta kohti Satakunnan huudeja luultavasti vikaa kertaa nyt näin kesäloman aikana, ellen vielä päätä mennä sinne jossain välissä. Aion kyllä ottaa nyt kaiken kesästä irti rakkaiden ihmisten seurassa! Vielä tän loman aikana ois tarkoitus juhlistaa mun kakskymppisiä jotenkin, mutta suunnitelmat on vähän auki vielä. Tuskinpa mitään ihmeellisempiä pirskeitä on kuitenkaan tulossa, jos pirskeitä ollenkaan. 

Mutta mutta, nyt jatkan kamojen pakkailuja ja kämpän siivoamista. Palaillaan!

4 kommenttia:

 1. Ihanan värinen takki ja ei kyllä hamekaan ollut huono alelöytö! Itse ollen kunnon aleharakka ja olen tänä kesänä löytänyt aleista, vaikka mitä hyviä löytöjä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! ♡ Haha, mustakin on tullut kunnon aleharakka, pakko aina käydä katsastamassa alerekit :D

   Poista
 2. Kuinka ihana asu! Tuo takki on kyllä tosi kivan värinen! Tuo hame oli kyllä hyvä alelöytö! :)

  http://mahdollisestiehka.blogspot.com/

  VastaaPoista

INSTAGRAM

PINTEREST