perjantai 30. kesäkuuta 2017

VÄRIPILKKU


ASU

Paita - Boohoo
Housut - Boohoo
Kengät - Vans
Reppu - Forever21
Lasit - Ray-ban

---

Tilasin parisen viikkoa sitten Boohoolta tämän offshoulder raitapaidan ja nämä yli-ihanat keltaiset leveälahkeiset housut. Olin kyllä vähän pettynyt Boohoon toimintaan, sillä olen tilannut heiltä monia kertoja ja olen saanut AINA tilaukseni tasan viikon kuluttua. Nyt meni kaksi viikkoa tämän paketin saapumisessa, enkä saanut näitä vaatteita juhannukseksi niin kuin olin suunnitellut. Boohoon vaatteet on todella halpoja, joten uskon että heidän toimitukseenkaan ei käytetä sitä kalleinta kuljetusfirmaa, eli aina ei voi mennä odotetusti. Silti vähäsen harmittaa, kun aina on toimitus sujunut hyvin, paitsi nyt. Näiden vaatteiden laatu ja koot osui kuitenkin nappiin, josta olen tyytyväinen. Kerrankin löytyi housut, jotka on oikean pituiset tällaiselle 162 senttimetrin varrelle!

Tänään olisi suunnitelmissa mennä juhlistamaan tutun synttäreitä ja huomenna kauan odotettu The Weeknd'in ja Bryson Tillerin keikka. Onko teitä muita tulossa katsomaan keikkaa? Oon niiiiiiiin innoissani!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

INSTAGRAM

PINTEREST