keskiviikko 7. kesäkuuta 2017

VANHOJA ASUKUVIA JA AJATUKSIA

Pahoittelut heti alkuun noiden kuvien järkyttävän huonosta laadusta!

Päätin mennä katsomaan mun vanhaa blogia, joka on tosin jo ollut piilotettuna nelisen vuotta. Mun silmiini pisti miten paljon mun tyyli on muuttunut, voi herranpieksut! Nää kuvat on vuosilta 2012-2013, eli olin tuolloin 14-16 vuotias. Mulla on selvästi ollut oman tyylin etsiminen pinnalla, eikä tosiaan noi bleiserit ja ballerinat oo ehkä ihan mun juttu. Kauhistelinkin jo, miten oon voinut kävellä tollasilla kymmenen euron H&M:n ballerinoilla. Jalatkin ihan vänkyrällä, haha!


Näinä vuosina koin tosi paljon itsetunto-ongelmia enkä ollut tyytyväinen mun ulkonäköön. Olin kirjoittanut tuonne mun vanhaan blogiin, että jos voisin vaihtaa jotain mun ulkonäössä, olisi ne asiat hampaat, pään muoto, reidet ja posket. En kuitenkaan sano, että olisin nyt sataprosenttisesti tyytyväinen näihin edellämainittuihin asioihin mun kropassa, mutta oon kyllä itsevarmempi nykyään. En enää mieti asuja valitessani, että tykkääköhän muut tästä mun tyylistä, vaan mä puen just sitä mun päälleni mitä mä haluan. Oman tyylin löytäminen on ollut mulle suuri harppaus itseni hyväksymisen kannalta. Ja voin hyvillä mielin sanoa, että tää nykyinen tyyli pukee mua paljon paremmin kuin nämä kokeilut. Pyrin kovasti muovaamaan itsestäni tuolloin sellaisen, mikä ei ollut mua. Se oli pikemminkin jotain Weheartitista matkittua muka täydellistä tyyliä. 


Myös noina aikoina muutin omilleni. Oon todella kiitollinen siitä, että sain muuttaa omilleni noinkin nuorena ja tietämättömänä mistään. Se jos jokin kasvatti mua, muutti mua ihmisenä ja vaikka mulla oli tuolloin vaikeaa, ilman niitä vaikeuksia en olisi tässä nyt.


Pointtina mulla siis on se, että rakastakaa itseänne ja teidän kehoanne. Vaikka se tuntuisi vaikealta juuri nyt, niin hetki hetkeltä sen ymmärtää, mikä on sun juttu ja missä sä tunnet olosi hyväksi ja sinuksi. Olkaa rohkeasti oma itsenne ja älkää muovautuko tiettyyn kategoriaan, mikäli ette tunne siinä oloanne hyväksi. 

Confidence is not ''they will like me''
Confidence is ''I'll be fine if they don't''

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

INSTAGRAM

PINTEREST