maanantai 26. kesäkuuta 2017

JUHANNUS 2017


Mun juhannus meni rauhallisissa merkeissä perheen kesken ja oli kyllä mukava aattopäivä! Päivällä käytiin mummulassa, papan haudalla sekä kipaistiin Kokemäellä Pitkäjärven rannalla, missä oon hengaillut lapsena. Pienenä se paikka tuntui niin isolta ja nyt se näytti aivan erilaiselta! 

Illalla suunnattiin vielä Kalloon, joka on mun yks lempparein paikka täällä Porissa. Siellä on oikeesti aina kaunista ja se paikka tuo niin paljon muistoja mieleen. Kallosta suunnattiin katsomaan vielä kokkoa Etelärantaan. Alkoi kyllä illan mittaan tulemaan vähän kylmä, kun asteita oli vähän päälle kymmenen. Perus juhannussää, eikös.

Meidän perheellä ei ole mitään erityisiä juhannusperinteitä. Ei olla oltu ikinä juhannusta mökillä tai muuta sellaista, joka on useammalle suomalaiselle se perinteisin juhannuksen viettotapa. Jos joku tapa tulee mieleen, niin harvemmin on tullut vastaan sellaista juhannusta, ettei oltaisi uusia potuja syöty. Ne on mun ihan lemppariruoka näin kesäisin. Viime vuoden city-juhannuksen jälkeen oon kyllä tullut siihen tulokseen, että se oikea juhannusfiilis tulee täällä maalla ehdottomasti!

Miten te vietitte juhannusta - kaupungissa vai maalla? 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

INSTAGRAM

PINTEREST