tiistai 6. kesäkuuta 2017

DISCOHOUSUT


ASU

Farkkutakki - Boohoo
T-paita - Ginatricot
Housut - Cubus
Kengät - Vans
Lasit - Ray ban

---

Tältä näytti mun tän päivän asu! Oon nimennyt noi leveälahkeiset housut discohousuiksi, koska mulle tulee noista mieleen aina Simpsoneiden Disco Stu (:D). Nää housut on kyllä älyttömän mukavat päällä, mutta välillä noi lahkeet menee pitkin maata ja ryttääntyy kenkien alle kävellessä.. mikäs tässä persjalkaisena. Asun t-paita näkyikin jo pari postausta taaksepäin ja tosta on tullut mun yks lempparipaita. Printtipaidat on se mun juttu!

Asiasta kolmanteen - nyt lähipäivinä on ollut kehitteillä aikamoisia tulevaisuuden suunnitelmia. En malta odottaa, että voin kertoa teille mitä on meneillään. Vielä kuitenkin pitää olla hiljaa, koska mikään ei ole vielä varmaa. Pidetään peukut pystyssä.

Tuntuu aika onnelliselta tää meno ja meininki nyt. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

INSTAGRAM

PINTEREST