tiistai 20. kesäkuuta 2017

ACON ITSERUSKETTAVAT - HITTI VAI HUTI?


Mä en oo oikeastaan ikinä käyttänyt itseruskettavaa säännöllisesti - vain satunnaisia kertoja ja viimeisimmästä kokeilustakin taitaa olla jo parisen vuotta. Pari edellistä kesää on ollut vähän kehnoja, enkä ole juurikaan saanut mitään päivetystä ihon sävyyni. Auringonotto ei muutenkaan juurikaan nappaa, koska a) joko aurinkoa ei näy tai b) en jaksa pötkötellä auringossa. Sain testiin näitä Acon itseruskettavia ja päätin, että nyt näitä on kokeiltava, sillä en halua olla yhtä valkoinen kuin meidän kämpän seinät. Kyseisiä tuotteita saa siis ostettua ihan apteekista ja hintakaan ei päätä huimaa, sillä nämä kaikki putelit maksavat alle 20 euroa.

Ennen näitä olin jo tutustunut Vita Liberataan ja NKD Skiniin, koska kaikki kehuivat niitä ja tuntui, että mitään muita vaihtoehtoja ei olisikaan. Jotenkin silti vain lykkäsin kokoajan tätä itseruskettavan hankkimista, koska mulla ei ollut mitään harmainta aavistustakaan miten itseruskettavaa levitetään oikein ja ylipäätänsä miten sen kanssa toimitaan. 


Kuin suoraan tilauksesta pääsin siis kokeilemaan näitä Acon tuotteita. Ensimmäiseksi kokeilin tätä Sunkissed bodya, joka on asteittain itseruskettava voide. Tämän kanssa ei siis tule ensimmäisen käyttökerran jälkeen mitään supertummaa lopputulosta, joten päätin alkaa harjoittelemaan koko rusketushommaa tämän kanssa. Voide on valkoista ja se tuli yllätyksenä, sillä ne itseruskettavat millä aikoinani läträsin oli yleensä ruskean sävyisiä.  Ennen itseruskettavan levittämistä kannattaa huolehtia, että onko iho kuorittu ja rasvattu. Huomasin esimerkiksi käsissäni, jossa ihoni on välillä tosi kuiva, että rusketus tarttui siihen läikikkäästi ilman rasvausta.

Levitin tämän itseruskettavan ennen nukkumaan menemistä ja annoin sen vaikuttaa yön yli. Tämä ei mielestäni tuoksu mitenkään hirveän hyvältä ja fiilis oli myös hieman nahkea. Aamulla kuitenkin huomasin, että jopa yksi kerros tätä tuotetta toi tosi kivan ja luonnollisen rusketuksen. Levitin tätä siis ilman mitään kinnasta eikä rajoja oikeastaan tullut ollenkaan. Voide levittyi tosi hyvin! 


Kasvoille ja kaulalle käytän tätä Sunkissed face creamia. Pelkäsin vähän, että tekisikö tämä epäpuhtauksia ihoon, mutta ei tehnyt! Tämä on kevyempi verrattuna tuohon Sunkissed bodyyn, joten tää on oikein passeli kasvoille. Käytän ilmeisesti kuitenkin aika jytyjä meikinpoistoaineita, sillä tuntui että tämä myös kului nopeammin. Purkissa lukeekin, että täydellisen lopputuloksen saavuttamiseen suositellaan käytettäväksi joka päivä. Olen käyttänyt tätä kyllä ahkerasti, mutta välillä myös antanut kasvojeni ihon hengittää.

Parin levityskerran jälkeen huomasin, että meikkivoiteeni oli jo käynyt aivan liian vaaleaksi ja menin ostamaan tummempaa, eli pari levityskertaa jo riitti minulle ainakin tuomaan haluamani tuloksen! 


 Päädyin kuitenkin vielä testaamaan tätä itseruskettavaa, joka lupaa täyden rusketuksen jo parissa tunnissa. Tämä Self tanning lotion eroaa tuosta Sunkissed bodysta siten, että tämä ei ole asteittain päivettävä. Tämä tuoksui onnekseni myös paremmalta ja kuivui nopeammin, joten tykkään tästä ehkäpä enemmän. Purkin kyljessä lukee, että tämä kävisi myös kasvoille, mutta tuntui kyllä liian paksulta tavaralta, joten jatkan kasvojen itseruskettamista aiemmin mainitulla Sunkissed face creamilla.

Ylläpidän päivetystä laittamalla itseruskettavaa 1-2 kertaa viikossa, joka on tuntunut juuri sopivalta määrältä. Kuorin ja rasvaan ihoa myös parisen kertaa viikossa. En ole mikään itseruskettavaekspertti, mutta näillä eväillä oon onnistunut ihan hyvin, vaikka todellinen rähmäkäpälä näiden kanssa vielä olenkin. Käsien iho tuppaa vaan lohkeilemaan helposti ja epäilen että se johtuu juurikin ihon kuivuudesta, joten jos kärsit kuivasta ihosta muista rasvaus!

Hitti vai huti? Olen käyttänyt Acon itseruskettavia nyt noin kuukauden ja olen ollut kyllä tosi tyytyväinen. Mitään ennen ja jälkeen kuvia en tajunnut tietenkään ottaa, mutta kuukauden vanhoja kuvia vertaillessa nykyhetkeen huomaa kyllä eron. Nää on toiminut mun tarpeideni nähden hyvin, joten voin kyllä suositella näitä! Joskus pitää kyllä testata monien kehumaa Vita Liberataa tai NKD Skinia, mutta nää on erittäin jees just nyt. 

---

Tuotteet saatu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

INSTAGRAM

PINTEREST