maanantai 12. kesäkuuta 2017

11 LEMPPARITRENDIÄ TÄLLÄ HETKELLÄ


Kuvat: Pinterest

Nyt on ollut pinnalla nää postaukset ja videot, missä kerrotaan mistä trendeistä ois aika luopua tai trendeistä josta ei pidä. Mä ajattelin että ois ehkä kivempi tehdä postaus niistä trendeistä, joista tykkää! Nää jotkut trendit on ollut jo pinnalla jonkin aikaa, mutta tän tarkoitus ei olekaan olla postaus juuri viime viikolla bongatuista uutuustrendeistä vaan ajankohtaisista mua miellyttävistä muotijutuista.

---

1. VÄRILLISET LINSSIT JA PAKSUSANKAISET AURINKOLASIT
Multa löytyykin ennestään jo tuollaiset keltalinssiset lasit, mutta esimerkiksi punaiset näyttäis kans tosi coolilta! Tollaiset kuvassa näkyvät paksusankaiset aurinkolasit on samalla niin hullut mutta tyylikkäät, josta mä pidän erityisesti. En oo hirveesti nähnyt näitä vielä monella ainakaan Suomen kaduilla, mutta Instagramissa sitäkin enemmän.

2. PAITA, JOSSA RINTOJEN KOHDALLA PRINTTI
Näitä on myös näkynyt nyt lähiaikoina tosi paljon ja esimerkiksi NA-KD'in t-paita kategoria on aivan täynnä tällaisia. Noi kuvan sitruunat on tosi söpöt ja tekee tähän muuten basiciin asuun kivan lisän. Miksei mulla jo ole tätä paitaa?? 

3. PYSTYRAITAHOUSUT
Mun viimeisimmässä postauksessa saatoittekin jo nähdä mun ihka ekat raitahousut! Tällaiset housut piristää asun kuin asun ja on samalla erittäin tyylikkäät. Raitakuosilla varustetut palazzohousut olis kyllä jees. Näiden lisäksi myös ruutuhousut on tekemässä kovaa paluuta, tässä loistava esimerkki mun poikaystävän blogissa! 

4. TRACKPANTSIT
Nää onkin jo ollut talvesta asti pinnalla ja multakin löytyy pari kappaletta näitä verkkareita.  Nää kyllä jakaa vähän mielipiteitä suuntaan jos toiseen. Jotkut leimaa nää oikeastaan heti junteiksi, mutta mistä tahansa saa oikeesti trendikkään, kun vain osaa yhdistellä. Korkkarit ja verkkarit asukaan ei ole nykypäivänä mikään muotimoka, jos sen osaa tehdä tyylillä. Mulla on ollut jo hetken etsinnässä täydelliset kevyet ja liehuvat trackpantsit, mutta mitään kivoja ei oo juurikaan vielä tullut vastaan.

5. OFFSHOULDER KAULUSPAIDAT SEKÄ FARKKUHAMEET YKSITYISKOHDILLA
Mä joskus ajattelin että en enää ikinä päälleni kauluspaitaa laittaisi, mut nyt tämä pinnalle noussut muoti-ilmiö on vähän muuttanut mun ajatusmaailmaa. Paidasta siis jätetään napittamatta ylimmäiset napit niin, että paidasta tulee offshoulder. Kauluspaita on myös normaalia isompaa kokoa, että se saadaan ''istumaan'' kunnolla. Zarassa on näkynyt tän tapaisia paitoja, jos ei ihan sellaista normaalia kauluspaitaa halua. Tämä yhdistettynä vielä leveisiin hihoihin ois kyllä napakymppi!

Oon nyt nähnyt ympäri Instaa ja nettivaatekauppoja erilaisia farkkuhameita, missä on esimerkiksi erilaisia leikkauksia, printtejä ja rikottua helmaa. Mulla ois hankintalistalla vähän pidempää mallia oleva farkkuhame juurikin rikotuilla yksityiskohdilla ja epäsymmetrisillä leikkauksilla, sillä nää ihan mini mini farkkuhameet ei oikein tunnu mukavilta päällä. Kokoajan pitää varoa, ettei beba vilku :-D

6. RÖYHELÖFARKKUTAKKI
Kyllä, luitte ja näitte oikein. Röyhelöfarkkutakki - se on vain saatava! Musta tuntuu, että mitä oudompi takki, niin mä tarvitsen sen. Ja oversizena, ehdottomasti.

7. BALENCIAGA CEINTURE BOOTSIT
Saanen esitellä, mun tän hetken unelmakengät. Hinta tosin vain kirpaisee. Joudun luultavasti vaan haaveilemaan näistä, joten pitää varmaan etsiä jostain samankaltaiset. Nämäkin on ollut pinnalla jo pidemmän aikaa, mutta nyt oon vasta oikeastaan alkanut toden teolla näistä tykkäämään. Nää yhdistettynä esimerkikis mom jeanseihin, t-paitaan ja farkkutakkiin on perfect.

8. MOM JEANSIT YKSITYISKOHDILLA
Oon aika innoissani, kun näitä on alkanut tulemaan markkinoille vaan enemmän ja enemmän! Ostin keväällä mun kaksiväriset farkut epäsymmetrisillä hapsulahkeilla ja ne on kyllä mun tän hetken lempparifarkut. Farkkuihinkin on alkanut tulemaan mitä mielenkiintoisempia yksityiskohtia ja musta se on siistiä, sillä olinkin vähän kyllästynyt jo niihin perus mustiin stretchfarkkuihin, joita en oo itseasiassa käyttänyt enää pitkään aikaan, vaikka ennen vannoin niiden nimeen. Tää ysärifarkkumuoti on kyllä yks mun lemppareista tällä hetkellä!

9. MUSTAVALKOINEN RUUTUKUOSI 
Tätä näkyy kaikkialla. Hameissa, housuissa, takeissa, paidoissa - kaikkialla. Ensin katsoin tätä kuosia silleen että eipä ole mun juttu, eihän se mulle sopisi millään, mutta nyt oon vähän tullut toisiin ajatuksiin. Ruutukuosihame olisi kiva, mutta melkein kaikissa hameissa on ollut kuvassakin näkyvää röyhelöä, josta en ole ihan niin varma tykkäänkö sellaisesta itselläni. 

10. KELTAINEN
Mun yks tän hetken lempiväreistä on ehdottomasti oranssi ja keltainen. Saatoinkin jossain postauksessa jo kertoa, että ennen en olisi ikinä kuvitellut näitä värejä mun päälle, mutta nyt senkin edestä. Tämä kuvan asu on muutenkin tosi siisti, sillä muhun iskee vintage erittäin paljon. Ysärivibat jälleen läsnä, i love it!

11. PAPERBAGHOUSUT
Nämä housut on alkanut tehdä aikamoista nousukiitoa. Näitä on näkynyt niin leveällä lahkeella kuin kireälläkin lahkeella. Itseeni iskee enemmän leveät lahkeet tässä tyylissä. Kendallin päällä nää näyttää täydellisiltä, mutta en tiedä näyttäisinkö mä vaan ihan pelleltä. Pitää testata!

---

Puuuh! Tässä oli mun kaikki tän hetken lempparitrendit. Kerrottavaa kyllä olisi, mutta yritän pitää tän postauksen siinä pituudessa, että tän jaksaisi lukea. Haluaisitteko nähdä tällaisia postauksia enemmän vaikka tasaisin väliajoin? Ja onko teillä jotain samaa lempparitrendiä tällä hetkellä? Kommentoikaa alas!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

INSTAGRAM

PINTEREST