tiistai 2. toukokuuta 2017

VAPPUPÄIVÄN ASU


ASU:

Takki - Vintage
Ruusutoppi - Misspap
Hame - Ginatricot
Kengät - Puma 
Reppu - Forever21
Lasit - Rayban

---

Heipsun!

Räpsästiin nää asukuvat eilen, kun oltiin piipahtamassa keskustassa. Olis ollut ihan täydellinen sää, mutta tuuli sen verran että se viilensi aika paljon. Tuulesta huolimatta lämpöasteita taisi olla kymmenen, joten kyllä se kesä sieltä saapuu toivottavasti! Päälleni valikoitui jälleen kerran mun lempparihame Ginatricotista, tykkään tästä niin paljon. Ginaan oli saapunut tällainen samantapainen hame, mutta kirkkaanpunaisena. Se näyttäis kyllä tosi coolilta, mutta mulla ei oo varmaan ikinä ollut mitään värikästä hametta. Pitää vielä harkita, olisiko se mun juttu. Oon muutenkin nyt yrittänyt ostaa vähän värikkäämpää vaatetta kesää ajatellen, mutta jotenkin aina päälle päätyy sitä tuttua ja turvallista mustaa.

Mä jatkan nyt hommia mun to-do listalta, joten kivaa viikon alkua ja nauttikaa lämmöstä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

INSTAGRAM

PINTEREST