torstai 25. toukokuuta 2017

TÄYDELLINEN OFF-THE-SHOULDER


ASU:

Paita - Ivyrevel
Farkut - Monki
Kengät - Nike

---

Nämä pari päivää on mennyt vähän sekalaisin fiiliksin. Manchesterin terrori-iskut on järkyttänyt ihmisiä ympäri maapalloa. Arianan pitkäaikaisena fanina tämä koko homma on tuntunut todella henkilökohtaiselta. Lapsia ja nuoria menetti henkensä paikassa, missä pitäisi olla maailman onnellisin ja saada pitää hauskaa. Ahdistaa, oksettaa, surettaa ja järkyttää tämä kaikki pahuus. 

''Hoping for better days''

Jottei tämä koko postaus menisi ihan synkistelyksi, niin eilen postipate toi Ivyreveliltä paketin, josta paljastui juuri se täydellinen off shoulder-paita. Kuten jotkut on jo saattaneet huomata, oon ihan hurahtanut oranssiin. Ennen en olisi voinut kuvitellakkaan päälleni kyseistä väriä, mutta nyt oransseja vaatekappaleita löytyy jo monia. Tää on niin kesäinen väri ja matchaa kivasti mun tummiin hiuksiin!

Nää kuvat on räpsitty Talvipuutarhassa, missä kävin ihka ekaa kertaa. Vaikka tää kyseinen mesta sijaitsee parin sporapysäkin päästä kotoa, en oo vaan saanut aikaiseksi käydä tuolla. Oli meinaan älyttömän kaunista ja lämmintä! Nyt kelpais kyllä päästä jonnekkin kunnon tropiikkiin lomailemaan, mutta ehkä pitää nyt vaan tyytyä näihin kasvihuoneisiin, meh.

Viikonlopuksi suuntaan vanhempien luo ja he olikin laittanut terassikalusteet kesäkuntoon, joten tuun varmaan ottamaan lepiä siellä koko viikonlopun. Palaillaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

INSTAGRAM

PINTEREST