lauantai 13. toukokuuta 2017

PÄIVÄ MUN KANSSA

Perjantai 12.5.2017

7.43 Heräsin, selailin somet ja laitoin vielä hetkeksi silmät kiinni. 

9.04 Nousin vihdoin ylös, kävin tekemässä aamutoimet, pesemässä kasvot sekä petasin sängyn. Mun on pakko pedata sänky lähes tulkoon heti kun nousen, en tykkää yhtään katsella petaamatonta sänkyä!

9.20 Söin aamupalaksi kaksi ruisleipää, Njien suklaapudixin sekä join appelsiinimehua. Tää on mun perus vakkariaamupala, jonka syön melkein aina aamuisin. Ilman appelsiinimehua ei lähde aamu käyntiin.

10.08 Olin taas hetken puhelimella, katselin Youtubea ja sen jälkeen aloin meikkaamaan.


11.10 Meikki valmis! Jos mulla ei oo kiire meikata saan meikkaamiseen kulutettua tunnin tai enemmän. Siivosin pöydän ja keräsin meikit takaisin paikoilleen.

11.23 Hiusten suoristamisen aika. Ennen kiharsin oikeastaan aina hiukseni, mutta nyt on jotenkin alkanut iskemään enemmän suorat hiukset. Suoristin mun hiukset suoristusharjalla, joka on kätevä!

*Wella Eimi-tuotteet saatu

12.20 Hiusten laittamisen jälkeen selailin jälleen somea ja sitten tulikin jo aika lähteä ulos. Valkkasin vaatteet ja eikun menoksi! Mentiin ensimmäiseksi kuvaamaan asukuvat Hakaniemen rantaan.

13.20 Asukuvat purkissa ja lähdettiin kävelemään kohti Fafa'sia. Kun oltiin syöty, huomattiin, että onkin vielä jonkin aikaa ennen seuraavaan paikkaan siirtymistä. Mentiin Hakaniemestä keskustaan ja juotiin mehut Joe & The Juicessa.


ASU

Farkkutakki - Boohoo
Poolopaita - H&M
Farkut - Monki (Kimono)
Kengät - New Look
Reppu - Forever 21
Aurinkolasit - Rayban

---


15:15 Seuraavaksi nokka kohti Marsaanan pr-päiviä! Odottelin Lieseä hetken, jonka jälkeen mentiin katsomaan, mitä Marsaanalla oli esillä.


16:31 Marsaanalla vierähti vähän päälle tunti ja painavien kassien kanssa suuntasin kohti sporapysäkkiä ja Kalliota. 

16:51 Heitin kamat kotiin, vaihdoin korkkarit pois ja lähdettiin Eetun kanssa käymään ruokakaupassa.

17:15 Kotona taas! Lösähdän sängylle ja alan muokkamaan tämän postauksen kuvia.

19:30 Kuvien muokkailussa menikin hieman aikaa, sillä näitä olikin paljon! Alettiin tehdä lähtöä kohti Tavastiaa, sillä siellä oli Stormzyn keikka. Oltiin ootettu tätä tosi kauan ja vihdoin tämä päivä koitti. Jätin kameran kotiin tietyistä syistä, joten huonolaatuisilla puhelinkuvilla mennään. Mun Snapchatissa on klippejä illan keikasta.

23.05 Keikka ohi! Oli just sellainen mitä kuvittelinkin sen olevan, eli energinen.

23.38 Kotona. Pitkän päivän jälkeen väsymys oli kuitenkin niin läsnä, että painuin saman tien nukkumaan. Oli kerta kaikkiaan mukava perjantai!

Mitä mieltä olette tällaisista my day postauksista? Haluaisitteko nähdä enemmän tällaista sisältöä?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

INSTAGRAM

PINTEREST