tiistai 30. toukokuuta 2017

MAKE LOVE NOT WALLS


ASU:

Paita - Ginatricot
Housut - Forever21
Laukku - H&M
Kengät - Nike

---

Tältä näytti mun tän päivän asu! Noi housut jakaa varmaankin mielipiteitä, mutta mun mielestä ne on törkeen siistit ja mukavat päällä. Vähän vaihtelua niihin perusfarkkuihin. Oon jo hetken katsonut tollaisia laukkuja, missä on paksu olkahihna (Kiitos Off-Whiten) ja bongasin H&M:sta tän laukun. Tää köllötti yksinäisenä muiden laukkujen perällä ja hintaa tällä oli vain kympin, woot? Käväisin kuitenkin katsomassa netistä, niin tämän oikea hinta olisi ollut 25 euroa. Tää varmaan oli joku nettitilaus, mikä oltiin palautettu liikkeeseen. Noh, ainakin halvalla sain tän! Tykkään käyttää vähän erikoisempia laukkuja, koska ne tekee asuun tosi kivan mun näköisen lookin. Ennen mun kaikki laukut oli lähinnä mustia tai ruskeita, mutta nyt kokoelmista löytyy punaista ja sähkönsinistäkin. Keltainen tai oranssi laukku olisi kyllä aika kiva piristys asuun!

Nyt mä jatkan muita hommia, joita oon pitkitellyt jo aivan liian kauan. Vois oppia tekemään asioita ajoissa, eikä aina viime tingassa (...)

2 kommenttia:

INSTAGRAM

PINTEREST