keskiviikko 17. toukokuuta 2017

LEMPPARI IHONHOITOTUOTTEET

Oon ollut ennen tosi laiska ihonhoidon suhteen, mutta oon vihdoin saanut otettua itseäni niskasta kiinni! Mun iho on ollut ennen tosi näppyläinen ja rasvainen, mutta e-pillerit vei pahimmat epäpuhtaudet pois. Finnejä mulle tulee ehkä pari kuukaudessa, mutta ihon kuivuus ja pikemminkin pintakuivuus tuli näiden muiden ongelmien siirtyessä pois. Itselläni toimii ihonhoidossa parhaiten less is more-periaate, enkä käytä montaa erilaista putelia mun ihon hoitamiseen. 


Aloitetaan ensimmäiseksi meikkien poistamisesta. Mun lempparina on ollut pitkään jo nuo Nivean meikinpuhdistusliinat, jotka ovat käteviä ja poistaa meikin hyvin. Manteliöljyä sisältävät liinat poistaa vedenkestävän meikin ja jytyimmätkin nestemäiset huulipunat helposti. Nää on nimenomaan suunniteltu kuivalle iholle ja nämä toimii!

Pelkästään nämä liinat ei riitä mulla, koska meikkaan aika vahvasti. Acon misellivesi poistaa loput meikit tehokkaasti eikä kuivata ihoa. Plussaa tuotteen hajusteettomuudesta! Tää on mulle uusi tuttavuus, mutta tätä kokeiltuani en voisi enää olla ilman tätä. Tätä voi myös käyttää silmämeikin poistamiseen, joka on huippujuttu. 


Näihin konjac-sieniin tutustuin syksyllä hieman epäröiden. Lueskelin muiden kokemuksia ja suurimmalla osalla iho oli räjähtänyt täyteen näppyjä ja epäpuhtauksia, jotka sitten hävisivät ajan mittaan kun iho puhdistui. Päätin kuitenki ottaa riskin ja olla parin näpyn kanssa sitten, mutta mulle ei tullut juurikaan merkittäviä epäpuhtauksia näiden käytön aloittamisesta. Mun ensimmäinen konjac-sieni oli tuo vaaleanpunainen, joka on tarkoitettu pintakuivalle ja väsyneelle iholle. Näitä voi käyttää joko puhdistustuotteen tai pelkästään veden kanssa.

Tämä mun uusin konjac-sieni on tarkoitettu kuivalle ja ikääntyvälle iholle. Kuiva iho mulla on joo, mutta ei sentään ehkä vielä ikääntyvä! Sieni sisältää rautaoksidia, joka puhdistaa kuolleet ihosolut pois kasvoilta ja auttaa ihoa uudistumaan nopeammin. Tämä tuntuu jostain syystä pehmeämmältä kuin tuo vaaleanpunainen, joka sitten tuntuukin miellyttävämpänä iholla.


Ihon rasvaus on erittäin tärkeää ja siihen oon todennut parhaimmaksi nämä tuotteet. Käytän kasvoille tuota Nivean perusrasvaa ja käsille yleensä vähän mitä sattuu, mutta tämä Tummelin käsivoide kosteuttaa mielestäni parhaiten. Talvisin mulla on iho vielä enemmän kuivempi ja varsinkin kädet kirjaimellisesti haavoilla, jolloin oon pahimpina hetkinä joutunut käyttämään kortisonivoidetta. Nyt onneksi alkaa jo vähän käsien kuivuus helpottamaan ja pärjää pelkästään tällä käsivoiteella. Rasvaan kasvojen ihon aina meikin poistamisen jälkeen.


Tämä Lumenen kasvosuihke on mulle myöskin uusi tuttavuus, joka tuli mukana NSB-boksissa. Käytän tätä päivän mittaan silloin tällöin, esimerkiksi aamulla kasvojen pesun jälkeen, päivällä meikin päälle sekä illalla ennen kasvorasvan levittämistä. Tää on aivan huipputuote! Tämä virkistää, kosteuttaa ihoa loistavasti ja tätä voi huoletta suihkia myös meikin päälle, sillä tämä ei sotke meikkejä. Mun pakkelinaaman (:D) pelastus päivisin, kun iho tarvitsee kosteutusta. I love it!
 Mikäli teillä heräsi jotain kysymyksiä, voin yrittää vastata parhaani mukaan. Oon kuitenkin aika lasten kengissä vielä ihonhoitamisen suhteen, mutta kokeilemalla oppii! Onko teillä jotain näistä samoista tuotteista osana teidän ihonhoitorutiineja?

* Aco misellivesi, Lumene kasvosuihke sekä Konjac Sponget saatu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

INSTAGRAM

PINTEREST