keskiviikko 3. toukokuuta 2017

INSTRUMENTARIUM X HERITAGE

Postaus on toteutettu yhteistyössä Instrumentariumin kanssa


Parisen viikkoa sitten BID-tapahtumassa piipahdin Instrumentariumin pisteellä. Esillä oli italialaisen Heritagen kehys- ja aurinkolasimalleja, joista saatiin valita mieluisimmat ja kuvautimme itsemme hauskalla matkailuhenkisellä taustalla. Valitsin nämä kehykset, jotka edustavat 50-luvun kehystrendiä. Tämä clubmaster-malli toimii aina ja yksinkertaisuus laseissa on mun mieleen, koska ne menee minkälaisen asun kanssa tahansa. Kyseinen malli on miesten, mutta nämä nähtyäni olin jo päättänyt, että nämä ne on mitkä haluan kuvauttaa.

Heritagen Spectacles of time-mallisto edustaa ajatonta tyylikkyyttä. Mallisto on hakenut inspiraationsa menneiltä vuosikymmeniltä ja on loistava yhdistelmä nostalgiaa ja modernia. Mallistossa on paljon näyttäviä klassikkokehyksiä ja ne eivät koskaan mene pois muodista. Valinnanvaraa kehyksissä on paljon: pyöreistä linsseistä kissamaisiin linjoihin ja punaisista kehyksistä mustiin.


Instrumentariumin pisteellä otettu kuva ja video: Sanni Riihimäki

Menneistä vuosikymmenistä puheen ollen, oon aivan rakastunut ysärihenkisiin vaatteisiin ja asusteisiin. Tuntuu, että haalin kaupasta vaan enemmän ja enemmän juttuja, jotka muistuttaa menneistä ja varsinkin ysäristä. Tekonahkahameet, farkkutakit, mom jeansit ja oversize t-paidat printillä on melkeinpä mun jokapäiväistä tyyliä. Jotkut saattavat kauhistella, kun vanhat trendit tekevät paluuta, mutta mun mielestä se on vaan siistiä! Hyvä esimerkki tästä on jo kyllästymiseen asti kauhisteltu choker-villitys. Uusia trendejä syntyy, mutta myös menneistä trendeistä saa luotua tyylikkäitä kokonaisuuksia. 

Onko sulla jotain lempivuosikymmentä tyylillisesti ajatellen? 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

INSTAGRAM

PINTEREST