maanantai 1. toukokuuta 2017

HENGÄHTÄMÄSSÄ


Moikka moi!

Viikko kuluikin täällä täydessä hiljaisuudessa, mutta ei ole oikeastaan ollut mitään postailtavaa. Päivät on mennyt koulussa ja koulun jälkeen oonkin vaan chillaillut kotona. Kevätväsymys on ollut aika lailla läsnä tänä vuonna, mutta onneksi se alkaa jo vähän hellittää. 

Kävin eilen mun yhdessä lempparipaikassa täällä Helsingissä, nimittäin Seurasaaressa. Välillä tekee mieli käydä pitämässä pieni hengähdystauko kaupungin vilinästä, vaikka rakastankin kaupunkielämää. Tuolla käyminen tuo aina paljon energiaa ja piristää todella paljon mieltä. Asuin lapsuuden kirjaimellisesti aika metsän keskellä, joten tuolla ollessa sielu lepää ihan toden teolla. 

Tästä viikosta on tulossa vähän normaalia poikkeava, sillä koulua on vain parina päivänä viikossa ja viikonloppuna suuntaankin kotikonnuille Poriin päin. En ookkaan käynyt vanhempien luona vähään aikaan, joten tosi kiva mennä sinne pariksi päiväksi. Bussissa istuminen sen neljä tuntia on vaan vähän jotain muuta kuin hauskaa..

Haluan vielä vinkata tähän loppuun, että nyt voitte seurata mua Bloglovinissa ja käykää myös tykkäämässä mun blogin Facebook-sivusta, niin näette helposti milloin uusia postauksia on tullut. Palaillaan taas!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

INSTAGRAM

PINTEREST