torstai 20. huhtikuuta 2017

SAAKO HALVALLA HYVÄÄ?Moikka taas!

Kipitin tänään pakettiautomaatille ja hain sieltä Misspapin paketin. Mulla ei ollut entuudestaan mitään kokemuksia kyseisestä firmasta, eikä odotuksia oikein ollut. Tiesin sen vain, että kyseessä on brittikauppa. Bongailen Instagramista välillä tosi kivoja nettikauppoja, josta saa halvalla kivan näköisiä vaatteita. Kieltämättä kaikki kaupat ovat olleet brittiläisiä ja melkein jokainen vaateostos netistä on nykyään juurikin jonkilaisesta brittikaupasta.

Useissa nettikaupoissa on aivan järjettömästi tavaraa myynnissä, joten selaaminen on välillä aika tuskallista. Huomasin, että yleensä etusivulla tai kategoriavalikossa on osioita, kuten ''Blogger faves'', ''Must haves'' tai ''Best sellers'', mistä löytyy yleensä parhaimmat tärpit. 

Forever21 on ollut mun ykköskauppa aika pitkään. Sinne tulee paljon viikossa uutuuksia ja uusimmat trendit löytyy sieltä. Olen myös tilannut vaatteita Boohoolta ja Missguidedilta. Nopeat toimitusajat, halvat hinnat ja tullimaksuttomuus on yksi syy siihen, miksi tilaan melkein kaiken Isosta-Britanniasta. Mutta niistä halvoista hinnoista puheen ollen - saako halvalla hyvää?Vaatteet:

Farkkuhame - Pull & Bear
Musta hame - Gina Tricot

---

Forever21:n tuotteisiin en ole koskaan ollut pettynyt. Vaatteet pysyy hyvänä pitkään eikä mitään nukkaantumista tai rikkoutumaa ole ollut. Kaikki ostokset on mennyt nappiin ja on tullut aina sitä, mitä hainkin. Boohoo oli kauppana mulle aikamoinen löytö, koska siellä on (oikeesti) melkein joka päivä -50% ja -70% alennuksia koko valikoimasta. How?! Innostus on kuitenkin lopahtanut aika nopsasti, koska vaatteet on ollut tosi heikkoa laatua ja olen joutunut pettymään tilauksiin useamman kerran. Pari ihan ok juttua on löytynyt, mutta niissäkin alkaa olemaan jo nukkaa. 

Tämä Misspapin tilaus oli positiivinen kokemus. Paketti tuli parissa päivässä kotiin laskematta pääsiäisen pyhiä ja vaatteet olivat oikean kokoisia sekä sellaisia, miltä myyntikuvassa näytti. Collegepaita oli aika yllätys, koska se oli tilauksen halvin tuote ja tuntui ehdottomasti laadukkaimmalta. 

Vastaus kysymykseen: mielestäni halvalla saa hyvää, mikäli etsii oikein. Välillä tulee pettymyksiä ja se on ihan odotettavissa, kun hintatasoa katsoo. Enemmän vastaan on kuitenkin tullut positiivisia ostoksia, kuin suoraan kaapin perälle -kamaa. 


2 kommenttia:

 1. Oon huomannu että halvat brittilaupat on parempia ku halvat kiinakaupat :D
  Boohoolta on ainaki itellä tullu aina nappiin kaikki mitä tilannu :-)

  ~ Jasmin N
  // littlethingswithjassy.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, noi kiinavaatteet on vähän meh, niitä en tilaile :D Mut hyvä et sulla on hyviä kokemuksia Boohoosta!

   Poista

Follow

PINTEREST