lauantai 22. huhtikuuta 2017

BID 2017

Moikka ja kivaa lauantaita teille!

Tää viikonloppu lähti kivasti käyntiin, kun tänään oli Bloggers' Inspiration Day Kattilahallilla. Kyseessä on siis bloggaajille, tubettajille ja muille somevaikuttajille suunnattu tapahtuma. Paikalla oli tosi paljon ihmisiä ja tuttuja kasvoja, joka oli huippua! En ollutkaan ennen käynyt kyseisessä tapahtumassa, mutta nyt tuli mahdollisuus.

Eri yrityksillä oli tapahtumassa omat pisteet, jossa oli esillä heidän tuotteitaan ja pääsi juttelemaan edustajien kanssa.


Vero Modan ja Vilan pisteellä oli esillä tämän kevään ja kesän uutuuksia. Eniten pisti silmään erilaiset kevyet paidat, raitaprintti ja vekkihameet. Farkkutakkeja ja pitsiä näkyi myös ja ne on erityisesti mun mieleen. Instrumentariumin pisteellä oli kehystyylejä ja aurinkolaseja, mutta niistä mä tuun kertomaan teille myöhemmin vähän enemmän.

Tapahtumassa oli tuotu hienosti esille kasvisruoan eri vaihtoehtoja ja vegaanisuutta, josta annan plussaa! Go Greenin pisteeltä sai mukaan kivoja tuotteita, josta ehkä mäkin saisin innostuksen valmistaa ruokaa kotona enemmän. Juomapuoli oli aika alkoholipainoitteista, enkä alkoholittomia juomia oikeastaan löytänyt mistään. 

Yritysten pisteitä oli kyllä laidasta laitaan ja jokaiselle varmasti löytyi jotain mieleistä tekemistä ja nähtävää. Välillä oli kiva pysähtyä päälavalle kuuntelemaan paneeleita, jossa esimerkiksi Uino ja Janne Naakka kertoivat vinkkejään someverkostoitumiseen. 


Tapahtuma oli kerta kaikkiaan positiivinen kokemus ja vastasi täysin odotuksiani. Hyvä fiilis ja positiivinen meininki näkyi ja kuului. BID oli nimensä mukaisesti inspiroiva tapahtuma täynnä tyylikkäitä ihmisiä ja kauniita esillepanoja. Antaa kuvien puhua puolestaan!PÄIVÄN ASU

Takki - Vintage
Paita - Misspap
Hame - Ginatricot
Kengät - New Look
Laukku - Vintage

---

Valitsin tänään päälleni viime postauksessa esittelemäni Misspapin paidan! Cropattu malli paidassa ja korkeavyötäröinen alaosa toimii aina, unohtamatta mun lemppari oversize farkkutakkia. Parin tunnin ympäriinsä kävelyn jälkeen alkoi jaloissa vähän tuntua, kun harvoin mulla on mitään korollisia kenkiä jalassa. Pitäisi alkaa treenailemaan enemmän noiden korkojen kanssa kävelyä.. Laukku on saatu mummoltani, joka sopi täydellisesti nilkkureiden ja hameen kanssa. Kiilto''nahkaa'' onkin näkynyt nyt tosi paljon kaupoissa ja kevään muotiviikoilla. I like!

Pitäkää kiva viikonloppu ja nauttikaa mahdollisesti aurinkoisista säistä. Palaillaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

INSTAGRAM

PINTEREST